«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Τάσος Δέσπος τονίζει: «Μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Τάσος Δέσπος τονίζει: «Μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα»



Στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com συμμετείχε ο αθλητής του Φαίακα Κέρκυρας, Τάσος Δέσπος, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή του και τον χρόνο του.

«Τετάρτη 29 Απριλίου 2020,

Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει πάρα πολύ αυτούς τους, σχεδόν, δύο μήνες των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας πάρει από κάτω. Προσωπικά, είχα την ευκαιρία να δω ξανά την οικογένειά μου μετά από ένα χρόνο, που ήμουν στη Κέρκυρα και να περάσω ένα όμορφο, αλλά διαφορετικό Πάσχα. Κάθομαι μαζί τους και περνάω ποιοτικό χρόνο.
Επίσης, έχει αλλάξει ο τρόπος άθλησης. Όταν είσαι σε μια ομάδα, αποκτάς μια ρουτίνα και μια άλλη καθημερινότητα από την σημερινή. Εγώ ακολουθώ πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι και όταν το επιτρέπει ο καιρός, πάω για τρέξιμο, για να είμαι έτοιμος για τη συνέχεια. Επιπλέον, βλέπω σειρές και παίζω παιχνίδια στην κονσόλα.
Σχετικά με το αν θα συνεχιστεί ή όχι το Πρωτάθλημα, βλέπω ότι μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να συμβεί αυτό, γιατί είναι σίγουρο ότι, για να είμαστε σε μια καλή φυσική κατάσταση, πρέπει να προετοιμαστούμε για τρεις τουλάχιστον εβδομάδες. Ο καιρός, όμως, περνάει. Εμείς, οι αθλητές, είμαστε, παρ' όλα αυτά, έτοιμοι για οποιαδήποτε απόφαση παρθεί από τους αρμόδιους. Είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε πιο δυνατοί απ' όλο αυτό και θα κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

No comments