Διακοπή της σεζόν στην Πορτογαλία, χωρίς την ανάδειξη Πρωταθλητών και χωρίς υποβιβασμούς-προβιβασμούς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διακοπή της σεζόν στην Πορτογαλία, χωρίς την ανάδειξη Πρωταθλητών και χωρίς υποβιβασμούς-προβιβασμούς




Να διακόψει, λόγω κορονοϊού, τα Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών, δίχως την ανάδειξη Πρωταθλητών, αποφάσισε η Πορτογαλική Ομοσπονδία χάντμπολ, όπως ανακοίνωσε χθες (29/04), μέσω της ιστοσελίδας της.
Επιπλέον, αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί και να μην προβιβαστεί καμία ομάδα. Από την άλλη, η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα εξασφαλιστεί με βάση την κατάταξη των ομάδων, όπως διαμορφώθηκε, πριν από τα περιοριστικά μέτρα.
Όσον αφορά στους Άνδρες, η Πόρτο θα μετάσχει στο EHF Τσάμπιονς Λιγκ, η Σπόρτινγκ στο EHF Τσάμπιονς Λιγκ ή στο EHF European League (σ.σ. την τρέχουσα σεζόν ονομάζεται EHF Cup, ωστόσο θα αλλάξει η ονομασία του), η Μπενφίκα στο EHF European League και η Ος Μπελενένσες επίσης στο EHF European League.
Σχετικά με τις Γυναίκες, η Κολέγκιο ντε Γκαΐα Τογιότα θα λάβει μέρος στο EHF European League ή στο EHF European Cup (σ.σ. την τρέχουσα σεζόν ονομάζεται Τσάλεντζ Καπ, ωστόσο θα αλλάξει η ονομασία του), η Μαδέιρα στο EHF European Cup και η Ελαβάριουμ επίσης στο EHF European Cup.

No comments