Η θέση του greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η θέση του greekhandball.com


Ο αθλητισμός ποτέ και από τίποτα δε νικήθηκε.
Αρκεί να είναι ενωμένοι και δυνατοί οι άνθρωποι του και να ενεργούν όπως τους έχει μάθει η ζωή στο γήπεδο, ειδικά στα ομαδικά σπορ, δηλαδή, με πειθαρχία, συνεργασία, αφοσίωση, πείσμα, πάθος, αλτρουϊσμό.
Μας λένε...΄΄ κολλημένους΄΄ όλους όσοι είμαστε, με όποια ιδιότητα ( μέσα ή έξω από τις γραμμές ) ΄΄ μια ζωή΄΄ στον αθλητισμό.
Ισως έχουν δίκιο.
Η ουσία είναι ότι με υπομονή και ψυχραιμία, προσέχοντας εκείνους που περιμένουν και εξαρτώνται από εμάς ( άρα και τους εαυτούς μας ), θα δούμε ότι και αυτή η καταιγίδα θα περάσει.
Αλλοι θα ξαναμπούν στο γήπεδο, άλλοι θα τους περιμένουν με αγωνία να γυρίσουν σπίτι, άλλοι θα φροντίζουν με βάση τα δικά τους καθήκοντα, όλοι, άμεσα ή έμμεσα, μαζί θα είμαστε.
Την ίδια...αρρώστια έχουμε. Τον αθλητισμό.
Το greekhandball.com  θα συνεχίσει να σας ενημερώνει όσο πιο υπεύθυνα είναι εφικτό, δίχως να σας...τρελαίνει και είναι στη διάθεση σας, ώστε να μας στείλετε όποιο υλικό θέλετε, άρθρα σας, θετικά μηνύματα, τυχόν συνεντεύξεις από τις ομάδες σας ή φορείς του αθλήματος, ότι θα σας βοηθήσει ώστε να αισθανθείτε από την απομόνωση στο σπίτι ότι δεν είστε μόνες ή μόνοι, να ξεφύγετε από τον ΄΄ βομβαρδισμό΄΄ με τόσο πυκνές πληροφορίες και ΄΄ πληροφορίες΄΄, δηλώσεις και ΄΄ δηλώσεις΄΄ για τον ιό.
Ελάτε να ξεφύγουμε μαζί.
Στο τέλος, ο αθλητισμός όχι απλώς θα κερδίσει, αλλά, θα νικήσει.
Ημίχρονο έχουμε στη ζωή και στην τρέλα μας, όχι σφύριγμα λήξης.
Στη διάθεση σας.

Η δημοσιογραφική ομάδα του greekhandball.com

No comments