Το μήνυμα του Κώστα Κοτανίδη ( που μένει κλεισμένος στο σπίτι του στην Ισπανία ) στη μητέρα του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το μήνυμα του Κώστα Κοτανίδη ( που μένει κλεισμένος στο σπίτι του στην Ισπανία ) στη μητέρα του


Ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας Κώστας Κοτανίδης βιώνει τις συνέπειες της εξάπλωσης του ιού και τα μέτρα στην Ισπανία, πειθαρχώντας απόλυτα στις οδηγίες που δόθηκαν, καθώς μένει στο σπίτι μετά την διακοπή των προπονήσεων της ομάδας του Βέστας Αλάρκος στην Θιουδάδ Ρεάλ, κοντά στη Μαδρίτη.
Ο 28χρονος αθλητής ακολουθεί την σύσταση που έδωσε η ομάδα του σε όλους τους παίκτες της και είναι στο σπίτι, όπως και οι άλλοι δύο ξένοι συμπαίκτες του, ο Αργεντινός Μαρτίν Μολίνα και ο Κουβανός Φρανκ Κορντιές, όπως επίσης και οι Μαδριλένοι Σέζαρ Μπερέτ και Εκτορ Γκονζάλες.
Ο ΄΄ Κόκο΄΄ , όπως τον αποκαλούν οι Ισπανοί, είναι μόνος στο σπίτι, καθώς, οι δύο συγκάτοικοι του, οι συναθλητές του Ελόϊ Κρουκ ( από την Γαλικία ) και Κάρλες Ασένσιο ( από την Καταλονία ) επέστρεψαν στο σπίτι, στις οικογένειες τους.
Οπως είπε ο Κοτανίδης στον ισπανικό Τύπο ΄΄ στην Θιουδάδ Ρεάλ, είμαι στο σπίτι μου΄΄ ενώ προσπαθεί να περάσει την ημέρα του, μαγειρεύοντας kai κάθε πρωϊ κάνει ασκήσεις γυμναστικής, ώστε να μένει σε καλή κατάσταση ενώ βλέπει πολλά βίντεο στο YouTube, σειρές στο Netflix και παίζει παιχνίδια στην κονσόλα του. Eπίσης, όπως σημειώνει ΄΄ κρατά με προσοχή την καθαριότητα στο σπίτι του΄΄.
Mένει ψύχραιμος ο Κώστας, ο οποίος διατηρεί επαφή σε καθημερινή βάση με την οικογένεια του στην Ελλάδα ενώ καθησυχάζει ειδικά την μητέρα του, για την οποία στέλνει μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας latribunadeciudadreal το εξής μήνυμα : ΄΄ Είναι φυσιολογική η ανησυχία της, αλλά, η οικογένεια μου γνωρίζει ότι μπορεί  να με εμπιστευθεί, καθώς, ξέρει ότι μπορώ να προστατέψω τον εαυτό μου΄΄.

No comments