Πελεκίδης:"Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων"- Καμπόιμ: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης:"Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων"- Καμπόιμ: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"Ο τεχνικός και η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης και Μπρούνα Καμπόιμ, παραχώρησαν δηλώσεις στο acpaok.gr και αναφέρθηκαν στη νίκη της ομάδας τους απέναντι στη Βέροια 2017. Αναλυτικά όσα είπαν:


Δημήτρης Πελεκίδης:

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι η αλήθεια είναι, δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε, είναι πολλοί οι λόγοι που επηρεάζουν την εικόνα μίας ομάδας στο γήπεδο, ωστόσο για εμάς δεν υπάρχει δικαιολογία γιατί δουλεύουμε κάθε μέρα με τον ίδιο ζήλο, οπότε η ομάδα πρέπει να παρουσιάζει σε κάθε παιχνίδι το ίδιο πρόσωπο. Σήμερα ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων αλλά αυτό δεν αλλάζει τον σχεδιασμό μας. Η ομάδα ξεκινάει από Δευτέρα την προετοιμασία της για τον μεγάλο στόχο που έχει βάλει, που αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σίγουρα οι συνεχόμενες διακοπές δημιουργούν πρόβλημα στο κομμάτι του ρυθμού, οπού η δική μας ομάδα διακρίνεται σε αυτό το κομμάτι. Μας επηρεάζει αλλά στο επίπεδο που έχουμε φτάσει δεν θα έπρεπε να έχουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα, που σήμερα τα είχαμε στο παιχνίδι μας, αυτό είναι κάτι που διορθώνεται και στο σημείο που το χρειαζόμαστε η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη. Η άμυνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο όχι. Το παθητικό μας στα 22 τέρματα είναι ικανοποιητικό, στην επίθεση ωστόσο ήμασταν κακοί, και στο τρανζίσιον αλλά και στο σετ παιχνίδι. Κάναμε αρκετά λάθη, πράγμα που κοιτάμε να το διορθώσουμε καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς».

Μπρούνα Καμπόιμ:

«Παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, αμυντικά ανταπεξήλθαμε ωστόσο κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση. Θεωρώ ότι η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Τώρα πρέπει να ξαναδούμε το παιχνίδι ώστε να αντιμετωπίσουμε τα λάθη μας, και να τα διορθώσουμε διότι οι τελικοί πλησιάζουν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμες στο 100%».

No comments