Προετοιμάζεται σχέδιο για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Τόκιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προετοιμάζεται σχέδιο για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Τόκιο



Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο (2020), λόγω του κορονοϊού, συζητήθηκε ως ενδεχόμενο, σε τηλεδιάσκεψη, μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και άλλων φορέων.
Λόγος έγινε και για άλλα σενάρια, ένα από τα οποία είναι η αναβολή, όμως η ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων δεν ήταν από εκείνα που... έπεσαν στο τραπέζι. Απόφαση δεν έχει παρθεί, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και κατάληξη αναμένεται να υπάρξει εντός τεσσάρων εβδομάδων.
«Η ασφάλεια και η υγεία των αθλητών, των θεατών και των υπόλοιπων συμμετεχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, καταστρώνουμε λεπτομερή σχέδια για διαφορετικά σενάρια, όπως και για εκείνο της διεξαγωγής των Ολυμπιακών από τις 24 Ιουλίου, που είναι η προγραμματισμένη ημερομηνία», αναφέρθηκε στο σημερινό (23/03) δελτίο Τύπου, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο (tokyo2020.org).
Σημειώνεται, πάντως, ότι η πίεση, που ασκείται από τους αθλητές, οι οποίοι δηλώνουν πως δεν προετοιμάζονται κατάλληλα, εξαιτίας του ισχύοντος περιβάλλοντος, είναι αυξημένη.  

No comments