Οριστικό "λουκέτο" στην Πολωνία, πρωταθλήτριες οι Βίβε Κιέλτσε και Πέρλα Λούμπιν σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οριστικό "λουκέτο" στην Πολωνία, πρωταθλήτριες οι Βίβε Κιέλτσε και Πέρλα Λούμπιν σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα


Την απόφαση να διακόψει οριστικά τα πρωταθλήματα Πολωνίας, της φετινής αγωνιστικής σεζόν, πήρε η Ομοσπονδία της χώρας. Βάσει της τρέχουσας βαθμολογικής κατάταξης, πρωταθλήτριες ανακηρύσσονται οι Βίβε Κιέλτσε και η Πέρλα Λούμπιν, σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα. Επιπλέον δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα ενώ όπως ανέφερε, ο πρόεδρος της πολωνικής Λίγκα, Μάρεκ Γιανίσκι, η επανέναρξη της αγωνιστικής σεζόν, με τις υπάρχουσες συνθήκες, ήταν ανέφικτη. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

" Η υγεία όλων των παικτών, φιλάθλων, δημοσιογράφων και των άλλων εμπλεκομένων φορέων είναι προτεραιότητα. Αποφασίζουμε τον τερματισμό των πρωταθλημάτων, επειδή πιστεύουμε ότι η επανέναρξη τους είναι σχεδόν ανέφικτη. Προς το παρόν οι ομάδες δεν προπονούνται και δεν είναι γνωστό πότε θα μπορέσουν να το κάνουν. Επιπλέον απαιτείται χρόνος προετοιμασίας για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.
Είναι μια δύσκολη απόφαση για εμάς, αλλά πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη . Πιστεύουμε ότι όλοι θα επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί την επόμενη αγωνιστική σεζόν".

No comments