Η Κωνσταντίνα που μας δίνει ελπίδα για το αύριο... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Κωνσταντίνα που μας δίνει ελπίδα για το αύριο...


Η Κωνσταντίνα Σπυρίδου της Προσοτσάνης, μας θυμίζει με το επίτευγμα της ότι ο αθλητισμός είναι μία κινητήρια δύναμη, που δημιουργεί κίνητρα, βοηθά ώστε να βάλουμε στόχους και μας δίνει αισιοδοξία, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
Το παιδί που γεννήθηκε το 2005 και δεν έχει κλείσει τα 15 χρόνια ζωής, πηγαίνει σχολείο στην Γ΄τάξη του  Γυμνασίου της Προσοτσάνης, έγινε η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια που αγωνίσθηκε φέτος ως βασική στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
Μάλιστα, η παρουσία της είναι άκρως ελπιδοφόρα, επιβεβαιώνοντας ότι η Προσοτσάνη λειτουργεί εξαιρετικά στην παραγωγική διαδικασία με ανάδειξη αθλητριών και αθλητών με προοπτικές, από τις υποδομές της.
Μένει στην Γραμμένη, χωριό σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την Προσοτσάνη, της οποίας αποτελεί δημοτική κοινότητα, με πληθυσμό 300 κατοίκων, που κυρίως δραστηριοποιείται σε αγροτικές εργασίες και ιδιαίτερα στα καπνοχώραφα.
Θέλει να γίνει δικαστικός λειτουργός, Εισαγγελέας για την ακρίβεια, επειδή έτσι πιστεύει ότι θα μπορέσει να φανεί χρησιμότερη στην κοινωνία.
Δίνει σε όλες και όλους ελπίδα η Κωνσταντίνα και βοηθά να μπαίνουμε στη διαδικασία ώστε να σκεφθούμε  θετικά, ξεχνώντας έστω για λίγο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

No comments