Νικολαΐδης: "Προέχει η υγεία, σύντομα όλα θα βελτιωθούν" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νικολαΐδης: "Προέχει η υγεία, σύντομα όλα θα βελτιωθούν"



Η κοινωνία βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση σύμφωνα με τον αθλητή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Νικολαϊδη, ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε στην "Ώρα" αναφέρθηκε στις συνέπειες της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ο αρχηγός της "Ένωσης" υπογράμμισε ότι οι παίκτες δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστοι από την τωρινή κατάσταση. Χαρακτηριστικά είπε:

 «Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Η αλήθεια είναι την εξέλιξη αυτή δεν την φανταζόταν κανείς μας. Προετοιμαζόμασταν για ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα που είχαμε μπροστά μας με αγώνες και στις τρεις διοργανώσεις. Είναι δύσκολο για την ψυχολογία ενός αθλητή γιατί από την αρχή της χρονιάς δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε τους φετινούς στόχους. Περιμέναμε πως και πως τον τελικό του Κυπέλλου, θέλαμε πολύ αυτό το τρόπαιο. Αλλά θα περιμένουμε για όσο χρειαστεί για να σηκώσουμε την κούπα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, με σκοπό τη διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης:

«Είχαμε μπροστά μας ένα ντέρμπι και τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Σίγουρα δεν έχει χαθεί τίποτα απλά αναγκαστικά όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα και εμείς επίσης. Όταν όλα επιστρέψουν στην κανονικότητα και επιστρέψουμε και πάλι στο γήπεδο θα είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε από κει που σταματήσαμε. Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με ψυχραιμία και προσπαθούμε να διατηρηθούμε ο καθένας μας σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση. O καθένας προσέχει τον εαυτό του γιατί αυτό οφείλουμε σαν επαγγελματίες και με συνεχείς οδηγίες από το προπονητικό team δουλεύουμε ο κάθε ένας προσωπικά για τον εαυτό του γιατί είμαστε αποφασισμένοι και σε αυτή την δύσκολη κατάσταση να δείξουμε ότι και στα δύσκολα είμαστε μαζί».

Τέλος, ευχήθηκε υπομονή, ενώ εξέφρασε και την πεποίθησή του, ότι η κατάσταση σύντομα θα βελτιωθεί. Αναλυτικά δήλωσε:

«Αυτή την στιγμή προέχει η υγεία όλων μας, να μείνουμε ασφαλείς για όσο διαρκέσει αυτή η επιδημία και να επιστρέψουμε όλοι μαζί εμείς στο γήπεδο και ο κόσμος στις κερκίδες. Εύχομαι υπομονή σε όλους και σύντομα όλα θα φτιάξουν».

No comments