Σαμολαδά: "Να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαμολαδά: "Να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα"

 
Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Ευγενία Σαμολαδά, με δηλώσεις της στο acpaok.gr, αναφέρθηκε στην έως τώρα αγωνιστική πορεία της ομάδας της, στην ενδεχόμενη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της διασποράς του κορωνοϊού. Χαρακτηριστικά είπε:


«Η πορεία μας μέχρι τώρα κυλούσε έτσι ακριβώς όπως θα θέλαμε, έχουμε πάρει ήδη τον πρώτο μας τίτλο και συνεχίζουμε ακριβώς με τον ίδιο ζήλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δήλωσε:

«Για αρχή ελπίζουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και αν γίνει αυτό όλες οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ, ανυπομονούμε για να σηκώσουμε ακόμα ένα τρόπαιο, αυτό του πρωταθλήματος».

Τέλος, υπογράμμισε ότι ο κόσμος θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη νέα "πραγματικότητα" που βιώνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα:

«Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ακούμε τις οδηγίες που δίνουν οι ειδικοί. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και εύχομαι καλή ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς».

No comments