Τα... ιδιαίτερα γενέθλια του Λάζαρ Αντάμοβιτς στην καραντίνα της Σερβίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα... ιδιαίτερα γενέθλια του Λάζαρ Αντάμοβιτς στην καραντίνα της Σερβίας


Την ημέρα της εθνικής επετείου της Ελλάδας, της 25ης Μαρτίου και παράλληλα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Σέρβος αθλητής της Δράμας Bianco Monte, Λάζαρ Αντάμοβιτς, συμπλήρωσε το 25ο έτος της ηλικίας του και γιόρτασε τα γενέθλιά του στην πατρίδα του, μαζί με την οικογένειά του.
Ο δεξιός ίντερ των Δραμινών δήλωσε στο greekhandball.com, το οποίο επικοινώνησε μαζί του, σχετικά με τα... ιδιαίτερα, φετινά, γενέθλιά του: «Για πρώτη φορά, περνώ γενέθλια, υπό αυτές τις συνθήκες.  Είναι σίγουρα αρκετά παράξενο και πρωτόγνωρο. Αυτό που αξίζει, για εμένα, περισσότερο απ' όλα είναι ότι βρίσκομαι εδώ (σ.σ. στην Σερβία) με την οικογένειά μου και πως όλοι μας είμαστε υγιείς. Είναι οι σημαντικότερες παρουσίες, που έχω σε γενέθλιά μου».


Όσον αφορά στην κατάσταση, που επικρατεί στην χώρα του, εξαιτίας του κορονοϊού, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Η κατάσταση στην χώρα μου είναι, τώρα, υπό έλεγχο. Ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 5 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί. Επιτρέπεται μονάχα έξοδος με κατοικίδιο μεταξύ 8 και 9 το βράδυ. Οι άνθρωποι από 65 ετών και άνω, απαγορεύεται να μετακινηθούν από τα σπίτια τους. Αυτοί είναι κάποιοι από τους πιο αυστηρούς κανόνες, προς το παρόν.


Στη Σερβία επέστρεψα, κυρίως, για χάρη της οικογένειάς μου, ώστε να τους βοηθήσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να είμαι στο πλευρό τους. Είμαστε συνεπείς στους κανόνες.
Γυμνάζομαι στο διαμέρισμα, κάθε μέρα και προσπαθώ να διατηρούμαι σε φόρμα. Επιπλέον, διαβάζω και αξιοποιώ, συνολικά, τον χρόνο μου».



Κλείνοντας, ανέφερε: «Θα ήθελα, ακόμα, να σάς ευχηθώ «χρόνια πολλά» για την εθνική σας επέτειο. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω πως όλοι μας θα πρέπει να παραμείνουμε σπίτι, να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και τους μεγαλύτερους. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στη φυσική κατάστασή μας και φυσικά, πνευματικά. Θέλω να πιστεύω πως όλοι υπακούν στους κανόνες. Μακάρι να ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

No comments