Pregame: ΑΕΚ - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας



Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (22/02, 21:00) τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και στόχος της είναι, βεβαίως, να επιστρέψει στις νίκες πραγματοποιώντας, παράλληλα, μία καλή εμφάνιση. Ο Δικέφαλος προέρχεται από εκτός έδρας ήττα κόντρα στον Διομήδη Άργους και δεν θέλει να δώσει άλλα... δικαιώματα. Ο Ιωνικός, από τη δική του πλευρά, προέρχεται από μια σημαντική εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic.
Ο αθλητής της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Έχουμε άλλη μία αναμέτρηση, μέσα σε επτά ημέρες. Για εμάς, προέκυψε ένα άτυχο αποτέλεσμα, την περασμένη αγωνιστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, το έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας. Είμαστε ακόμα πρώτοι στη βαθμολογία και αύριο (22/02), θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί μέσα στο γήπεδο, καθώς και ότι είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!».
Ο τεχνικός της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα, όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Από την άλλη, ο παίκτης των Κυανόλευκων, Χρήστος Νικολαΐδης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γεγονός το οποίο ήδη γνωρίζουμε. Παρ' όλα αυτά, έχω μάθει, στη μέχρι τώρα πορεία μου, πως πάντα κάτι έχεις να κερδίσεις. Θα αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να εξαντλήσουμε κάθε ελπίδα. Από την άλλη, ξέρουμε όλοι τι εστί ΑΕΚ, καθώς και την δυναμική της. Προέρχεται από μια μεγάλη επιτυχία (σ.σ. πρόκριση στους «8» του Τσάλεντζ Καπ) και από μια εγχώρια ήττα. Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς».
Ο προπονητής του Ιωνικού, Μάκης Παπακώστας, υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του.

No comments