Pregame: ΠΑΟΚ - Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ - Φίλιππος Βέροιας



Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί αύριο (22/02, 17:00) τον Φίλιππο Βέροιας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier. Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από τη Δράμα, ενώ η ομάδα της Ημαθίας, που βρίσκεται τελευταία στη βαθμολογία, από εντός έδρας ήττα από την Πυλαία.
Ο αθλητής του Δικεφάλου του Βορρά, Αποστόλης Παλάσκας, τόνισε στο greekhandball.com: «Η ομάδα προέρχεται από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, κατά την οποία έπρεπε να ξεπεράσουμε την ήττα από την Δράμα, που ήταν πολύ σκληρή για εμάς. Πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση και στο αυριανό (22/02) παιχνίδι να πάρουμε τους δύο βαθμούς, που χρειαζόμαστε, και να προσπαθήσουμε, επιπλέον, μέσα από την εμφάνισή μας να φτιάξουμε την ψυχολογία μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Γνωρίζουμε ότι ο Φίλιππος είναι μια νεανική ομάδα, που δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει και έτσι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, για να πάρουμε την νίκη».
Οι Θεσσαλονικείς θα στερηθούν, ξανά, τον Παπαβασίλη Γ., λόγω τενοντίτιδας στον αχίλλειο, αλλά τους μακροχρόνια απόντες Τσεσμετζίδη, Κεσίδη, Ιωαννίδη, Πετρίδη.
Από την άλλη, ο παίκτης του Φιλίππου Βέροιας, Βασίλης Φιλόσογλου, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να μην επηρεαστούμε από τις σημαντικές απουσίες των Νικολαΐδη, Καραγκιοζόπουλου, οι οποίοι αποτελούν τον βασικό πυλώνα του παιχνιδιού μας. Θα παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και θα δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Στην αυριανή (22/02) αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στον Φίλιππο, Καραγκιοζόπουλος, Νικολαΐδης, λόγω της συμφωνίας, πριν από την έναρξη της σεζόν, μεταξύ των δύο σωματείων. Δεν θα είναι διαθέσιμοι, ακόμα, οι Τζωρτζίνης, Παπαγιάννης, οι οποίοι βρίσκονται με την Εθνική Εφήβων στην Αθήνα, για τη Μεσογειάδα.

No comments