Την Δευτέρα (24/02) η κοπή της πίτας του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την Δευτέρα (24/02) η κοπή της πίτας του Δούκα



Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Δούκα, σχετικά με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Την Δευτέρα 24/02 και ώρα 18:30 η «οικογένεια» του Συλλόγου μας θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί όλη μαζί στον ίδιο χώρο (θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς) κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, ανταλλάσσοντας ευχές για μια δημιουργική χρονιά, αλλά και βραβεύοντας τις ομάδες και αθλητές, που διακρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Πρόεδρος του ΑΣΕΔ, κ. Κωνσταντίνος Δούκας, ενώ τον δικό τους χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν εκπρόσωποι φορέων της πολιτείας, του αθλητισμού αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Πρόκειται για μια βραδιά που αναμένεται συγκινητική, καθώς θα προβληθεί ένα εξαιρετικό video αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Σαΐτη κατά την διάρκεια της βράβευσης της ομάδας Παίδων χάντμπολ για το Χάλκινο Πανελλήνιο Μετάλλιο, που κατέκτησε, ενώ παράλληλα, θα έχει έντονο το… ποδοσφαιρικό στοιχείο μετά από τις κούπες, που χάρισαν στον ΑΣΕΔ, οι ομάδες Futsal Ανδρών, Εφήβων και Παίδων.



Το μπάσκετ θα βραβευτεί για την δεύτερη θέση των Παίδων, αλλά και για την πρωτιά των Παμπαίδων σε επίπεδο ΕΣΚΑ, όπως και η ομάδα χάντμπολ Παμπαίδων για την δεύτερη θέση, που κατέκτησε σε επίπεδο ΕΣΧΑ.
Τα δικά τους μετάλλια θα παραλάβουν οι λιλιπούτειοι αθλητές των ακαδημιών μας, όπως είθισται να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, παρουσία του αγαπημένου μας Duke – μασκότ του Συλλόγου μας!
Οι επιτυχίες των τμημάτων Στίβου, Καράτε, Μπάντμιντον και Γενικής Γυμναστικής θα ολοκληρώσουν το κομμάτι των αθλητικών βραβεύσεων ενώ τιμητικό βραβείο να απονεμηθεί στην Κατερίνα Αντωνίου για την τεράστια προσφορά της στον χαντμπολικό ΑΣΕΔ, αρχικά ως αθλήτρια της γυναικείας ομάδας και στη συνέχεια ως έφορος στα τμήματα υποδομής.
Στο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου μας θα αναφερθεί η κα Ελένη Δούκα εκ μέρους της επιτροπής «Κυριών» του ΑΣΕΔ προσφέροντας μέρος των εσόδων του Μπαζάρ στον ανθρωπιστικό φορέα «Καρδιές για όλους, για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια», ενώ για το έργο του ιδρύματος θα μιλήσει η κα Ιωάννα Μουνδρέα.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι και φίλοι Ρούλα Στίγκα και Μηνάς Τσαμόπουλος».

No comments