Pregame: Φαίακας Κέρκυρας- Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φαίακας Κέρκυρας- Δράμα Bianco Monte



Το αυριανό (23/2, 19:00) παιχνίδι Φαίακας Κέρκυρας- Δράμα Bianco Monte κλείνει την αυλαία της δέκατης έβδομης αγωνιστικής της Handball Premier. Oι "Φαίακες" προέρχονται από μια οριακή ήττα κόντρα στον Δούκα και σκοπός είναι η επιστροφή στις νίκες μέσα στην "καυτή" έδρα τους. Ο Αλέξανδρος Δούγιας τόνισε στην ιστοσελίδα μας:

"Το αυριανό (23/2) ματς για εμάς είναι πολύ σημαντικό, είναι ένας "τελικός " θα έλεγα.Θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και να καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς,  ώστε να έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς η Δράμα προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες μέσα στην Πυλαία και με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αλλά θεωρώ ότι με σύμμαχο την έδρα μας και το πάθος που θα δείξουμε, έχουμε αυξημένες πιθανότητες στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη".

Από την αυριανή (23/2) αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κόντης και Κουμαραδέλης.

Η Δράμα έχει ανακάμψει βαθμολογικά και ψυχολογικά, μετά τις δύο πολύ σημαντικές νίκες που πέτυχε απέναντι σε Πυλαία και ΠΑΟΚ, τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Οι Δραμινοί βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει δεκατρείς βαθμούς.
Ο Ανέστης Κοβογλανίδης δήλωσε στο greekhandball.com:

"Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Φαιακα έχουμε μπροστά ένα πολύ δύσκολο έργο με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που παίρνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, όταν παίζει μέσα στο "σπίτι" του. Εμείς προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ και δουλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αυτή την εβδομάδα, με τις όποιες απουσίες είχαμε, λόγω Εθνικής ομάδας αλλά και με τον Χρήστο Χαιτιδη να μην μπορεί να ακολουθήσει  όλες τις προπονήσεις. Παρ΄όλα αυτά προπονηθήκαμε σκληρά για να εμφανιστούμε σε ένα ακόμη παιχνίδι αντάξιοι των περιστάσεων, το οποίο πιστεύω ότι θα κριθεί στο πάθος και στην άμυνα. Το σίγουρο είναι πως μέσα στην Κέρκυρα καμία ομάδα δεν μπορεί να πει πως έχει τον ρόλο του φαβορί, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης".

Ο Σάκης Βαλαβάνης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κουρουτζίδη (επαγγελμτικές υποχρεώσεις).

No comments