Ανακοίνωση του Φιλίππου Βέροιας για τη μη συμμετοχή των Νικολαΐδη και Καραγκιοζόπουλου στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση του Φιλίππου Βέροιας για τη μη συμμετοχή των Νικολαΐδη και Καραγκιοζόπουλου στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ


Ανακοίνωση σχετικά με τη μη συμμετοχή των Νικολαΐδη και Καραγκιοζόπουλου στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέδωσε ο Φίλιππος Βέροιας. Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται:

"Η διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης , ανακοινώνει ότι στον αγώνα του Φιλίππου με το σωματείο του ΠΑΟΚ , οι  κύριοι Νικολαΐδης και Καραγκιοζόπουλος δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας.
Η μη συμμετοχή τους κρίθηκε σκόπιμη , μετά και από την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ , έχοντας ως γνώμονα την προσωπική και ηθική τους προστασία. Η διοίκηση λαμβάνοντας υπόψη το αρνητικό κλίμα που δημιούργησε η αντίπαλη ομάδα και για να εγγυηθεί το αγωνιστικό μέλλον τους , αποφάσισε τη μη συμμετοχή τους.
Επιπλέον στηρίζει τις απόψεις του προπονητή κου.Γραμματικόπουλο Ηλία , ο οποίος ήταν ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας χειροσφαίρισης του ΠΑΟΚ την χρόνια 2000-2001 , μαζί με του Βεροιώτες : Αποστολίδη Τόλη, Μπιζετα Γιάννη, Αϊδινίδη Νίκο και Κότσυφα Γεώργιο.
Τέλος απαντώντας στον Κο.Πετριδη , ο οποίος μας κούνησε το δάχτυλο , του αποστέλλουμε το βίντεο του αγώνα του 1ου γύρου μέσα στην Βέροια ,όπου αγωνίζονται οι εν λόγω παίχτες καθώς επίσης και φωτογραφίες από την κερκίδα του Φιλίππειου Γυμναστηρίου Βέροιας με τους Βεροιώτες φιλάθλους από τους αγώνες του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ  τόσο στον τελικό κυπέλλου όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Ευχόμαστε να έχουμε αντίστοιχη φιλοξενία αύριο στην Θεσσαλονίκη".

No comments