Pregame: Δράμα Bianco Monte - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα Bianco Monte - ΠΑΟΚ



Η Δράμα Bianco Monte φιλοξενεί αύριο (15/02, 18:00) τον ΠΑΟΚ και στόχος και των δύο ομάδων είναι οι δύο βαθμοί. Οι Δραμινοί προέρχονται από εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την Πυλαία, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά από εντός έδρας επικράτηση κόντρα στον Δούκα.
Ο αθλητής της Δράμας, Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, σχολίασε στο greekhandball.com: «Μετά από κάποιες κακές εμφανίσεις η ομάδα μας δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, έχει βελτιωμένη ψυχολογία και ανεβασμένη διάθεση.Ψάχνουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, την οποία σεβόμαστε. Αύριο (15/02), όμως, θα τον κοιτάξουμε στα μάτια ως ίσος προς ίσο και θα παίξουμε για τη νίκη. Περιμένουμε να έχουμε, για ακόμη ένα παιχνίδι, τον κόσμο στο πλευρό μας και όλοι μαζί να κάνουμε αυτή τη μέρα μια μικρή γιορτή».
Ο τεχνικός, Σάκης Βαλαβάνης, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κουρουτζίδη, εξαιτίας επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Από την άλλη, ο παίκτης των Θεσσαλονικέων, Νίκος Κοκώνης, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Με δεδομένες τις μακροχρόνιες απουσίες παικτών μας, για εμάς είναι μια δύσκολη έξοδος απέναντι σε μια ομάδα, που μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι αν πιάσουμε υψηλά στάνταρ στην άμυνά μας, όπως στα τελευταία δύο παιχνίδια, θα καταφέρουμε να φύγουμε με τους δύο βαθμούς της νίκης».
Εκτός πλάνου του Αλέξη Παπαβασίλη βρίσκονται ο Παπαβασίλης Γ., που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο και κρίθηκε απαραίτητο να προστατευθεί, αλλά και οι Ιωαννίδης, Τσεσμετζίδης, Πετρίδης, Κεσίδης, οι οποίοι είχαν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

No comments