Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic



Ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας υποδέχεται αύριο (15/02, 20:00) τον Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για αμφότερους, αφού ο Ιωνικός βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας και ο Άρης στην 11η, σε σύνολο 12 ομάδων. Το σύνολο της Νέας Φιλαδέλφειας προέρχεται από 4 διαδοχικές ήττες, ενώ εκείνο της Νίκαιας από 3. 
Ο αθλητής του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας, Τάσος Τσακνής, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για εμάς. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, καθώς δουλέψαμε αρκετά μέσα στην εβδομάδα. Θεωρώ πως η αναμέτρηση θα κριθεί στην άμυνα, αλλά και στις σωστές και ψύχραιμες επιλογές στην επίθεση».
Πλήρες θα παραταχθεί το σύνολο του Μάκη Παπακώστα.
Από την άλλη, ο παίκτης της ομάδας της Νίκαιας, Μανώλης Λαδάκης, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Για εμάς, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένας τελικός. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, έχουμε δουλέψει πολύ γι' αυτό το ματς. Ο Ιωνικός έχει δείξει ότι είναι μια καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα του. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και το μόνο αποτέλεσμα, που θέλουμε από αυτή την αναμέτρηση, είναι η νίκη».
Ο προπονητής του Άρη, Τάκης Μελετάκος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γραμματικόπουλο (σ.σ. έκανε επέμβαση στα ιγμόρεια και θα επιστρέψει στη δράση προς το τέλος Μαρτίου) και τον ανέτοιμο, λόγω τραυματισμού, Μελετάκο Γ. Αμφίβολος είναι, προς το παρόν, ο Αθανασίου.

No comments