Pregame: ΑΣΕ Δούκα- Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΣΕ Δούκα- Φαίακας Κέρκυρας



Ο Δούκας υποδέχεται τον Φαίακα Κέρκυρας αύριο (15/2, 17:00), στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την δέκατη έκτη αγωνιστική της Handball Premier. H ομάδα των "Εκπαιδευτηρίων" μετρά τρεις διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη, και η αυριανή (15/2) αναμέτρηση, προσφέρεται για βαθμολογική ανάκαμψη. Το σύνολο του Κώστα Μπούνα βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει δώδεκα βαθμούς. Ο Δημήτρης Μελετάκος, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στον ΠΑΟΚ .Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε στο μέγιστο για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε τους δύο βαθμούς καθώς θα μας βοηθήσουν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Ο Δούκας θα παραταχθεί πλήρης στον αυριανό (15/2) αγώνα.

Ο Φαίακας Κέρκυρας προέρχεται από τη νίκη- ανάσα κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με σκορ 19-17. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Νίκου Ριγανά ανέβηκε στην ένατη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας δέκα βαθμούς και πλέον το ζητούμενο είναι να "χτίσει" ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων.Ο Μάνος Κουμαραδέλης δήλωσε στο greekhandball.com:

"Παίζουμε ένα δύσκολο, εκτός έδρας ματς, απέναντι σε μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, ωστόσο ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη και έχουμε καλή ψυχολογία. Πιστεύω ότι αν "πιάσουμε" επιθυμητή απόδοση , θα κοιτάξουμε τον Δούκα στα μάτια."

Μοναδική απουσία για τους Κερκυραίους είναι ο Κόντης.

No comments