Ισόπαλο το "θρίλερ" στην Προσοτσάνη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισόπαλο το "θρίλερ" στην Προσοτσάνη


Οι ομάδες της Προσοτσάνης και του Πανοράματος αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 19-19 (9-9 ημίχρονο), στην τελευταία αναμέτρηση της δέκατης τρίτης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Το Πανόραμα πήρε ένα μικρό προβάδισμα στην αρχή του αγώνα (2-4 Κυρικλίδου), ωστόσο η Προσοτσάνη ισορρόπησε γρήγορα και οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχες κατάφεραν να πάρουν… κεφάλι στο σκορ και στο πεντηκοστό δεύτερο λεπτό η  Αβ. Σεβδίλη διαμόρφωσε το 17-15. Ωστόσο το Πανόραμα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο γκολ της Κυρικλίδου, λίγο πριν το φινάλε. Στην τελευταία κατοχή του παιχνιδιού, η Προσοτσάνη σημείωσε γκολ, το οποίο αρχικά κατοχυρώθηκε, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους, και το θεώρησαν εκπρόθεσμο.

Η τεχνικός του Πανοράματος, Έλλη Κουμιτσάρσκα αποβλήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, λόγω έντονων διαμαρτυριών προς τους διαιτητές. Πρώτες σκόρερς του αγώνα αναδείχθηκαν η Αβ. Σεβδίλη και η Προκοπίδου, οι οποίες πέτυχαν από επτά τέρματα.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-4, 5-6, 7-6, 9-8, 9-9 (ημίχρονο), 11-11, 13-12, 14-14, 15-15, 18-18, 19-19

Α.Ο. Προσοτσάνης:Κόρρα, Λεωνίδου, Παύλου, Σεβδίλη Μ. 1, Σεβδίλη Αβρ. 7, Δικμάνη 3, Αμβροσιάδου 4, Λαζαρίδου, Δουλκερίδου, Μωυσιάδου-Φατράλη 3, Ιωαννίδου 1, Λάλα, Σολακούδη, Νούση, Σαμπαντζή, Καρρά.

ΑΕΠ Πανόραμα: Κουτσιμάνη, Αναστασιάδου, Λιούκα 1, Παπαδοπούλου Γ. 1, Τσαρτσίου 2, Κυρικλίδου 2, Νταντίρα, Αμανατίδου 1, Κουκλοτίδου, Ευσταθιάδου, Προκοπίδου 7, Τσερέπη, Παπαδοπούλου Α. 2, Κουλούρη 3, Καραβέλη.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε:" Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η προπονητής της Β ομάδας, ΑΕΠ Παμόραμα, Κουμιτσάρσκα Έλενα απευθύνθηκε προς τον διαιτητή Ουζούνη Κυριάκο και του είπε κατά λέξη:" Είστε απαράδεκτοι, τραβάω βίντεο τον αγώνα και θα σε γελοιοποιήσω. Κατόπιν αυτού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια ο συνοδός της Β ομάδας, ΑΕΠ, Πανόραμα,Τσαχουρίδης Κωνσταντίνος είπε στον ίδιο διαιτητή κατά λέξη: Είστε γελοίοι και αστείοι και σας ξέρω χρόνια. Κατόπιν αυτού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα".

No comments