Κλιάιτς: "Κάθε εβδομάδα θα παίζουμε καλύτερα"- Δεληχρήστος: "Αποκτήσαμε διαφορά από το πρώτο ημίχρονο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κλιάιτς: "Κάθε εβδομάδα θα παίζουμε καλύτερα"- Δεληχρήστος: "Αποκτήσαμε διαφορά από το πρώτο ημίχρονο"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νέναντ Κλιάιτς και ο παίκτης των "Πειραιωτών", Θοδωρής Δεληχρήστος, με δηλώσεις που παραχώρησαν στο olympiacossfp.gr, αναφέρθηκαν στη νίκη της ομάδας τους, κόντρα στην Πυλαία. Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

"Νέναντ Κλιάιτς : «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι στο οποίο παίξαμε με σοβαρότητα και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο. Κάθε εβδομάδα θα παίζουμε καλύτερα».

Θοδωρής Δεληχρήστος : «Ήταν μια πολύ καλή νίκη. Σημαντικό ήταν ότι δεν δυσκολευτήκαμε πολύ και αποκτήσαμε μια καλή διαφορά από το πρώτο ημίχρονο. Από κει και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα όπως μας είπε και ο προπονητής μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο του με λιγότερο άγχος και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

No comments