Πετρίδης: «Ελπίζουμε η διοίκηση του Φιλίππου να μην συμμερίζεται τις απόψεις του νεόκοπου προπονητή της» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πετρίδης: «Ελπίζουμε η διοίκηση του Φιλίππου να μην συμμερίζεται τις απόψεις του νεόκοπου προπονητή της»



Ανοίκειες και προσβλητικές χαρακτήρισε ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, τις εκφράσεις του προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Ηλία Γραμματικόπουλου (θυμηθείτε πατώντας εδώ), σχετικά με τους Διονύση Καραγκιοζόπουλο, Νίκο Νικολαΐδη.
Αναλυτικά η δήλωση του Πετρίδη στο acpaok.gr: «Με έκπληξη διάβασα την δήλωση του προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, κ. Γραμματικόπουλου, ο οποίος με ανοίκειες και προσβλητικές εκφράσεις στρέφεται κατά του Σωματείου του ΠΑΟΚ, επικαλούμενος δήθεν bullying κατά των δυο αθλητών, οι οποίοι αγωνίζονται με τη μορφή της υποσχετικής στο συμπαθές Σωματείο της Βέροιας. Ενημερώνουμε τον λαλίστατο κ. Γραμματικόπουλο ότι το καλοκαίρι, με προφορική συμφωνία κυρίων παραχωρήθηκαν οι δύο αθλητές με μορφή υποσχετικής έναντι μηδενικού ανταλλάγματος, πράξη για την οποία η τότε Διοίκηση του ημαθιώτικου Συλλόγου σας είπε χίλια ευχαριστώ. Στον ΠΑΟΚ έχουμε τη συνήθεια να τηρούμε τις συμφωνίες κυρίων. Ελπίζουμε η νυν Διοίκηση του Φιλίππου να μη συμμερίζεται τις απόψεις του νεόκοπου προπονητή της. Κατά τα λοιπά, προσωπικά, προωθώ το θέμα στη νομική υπηρεσία του Σωματείου, για να αποφανθεί για τα περαιτέρω».

No comments