Γραμματικόπουλος: «Πίεση και απειλές από τον ΠΑΟΚ στους Καραγκιοζόπουλο, Νικολαΐδη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γραμματικόπουλος: «Πίεση και απειλές από τον ΠΑΟΚ στους Καραγκιοζόπουλο, Νικολαΐδη»



«Bulling» από παράγοντες του ΠΑΟΚ καταγγέλλει, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Facebook, ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Ηλίας Γραμματικόπουλος, πως δέχθηκαν οι δανεικοί από τον Δικέφαλο του Βορρά παίκτες της ομάδας της Ημαθίας, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος, Νίκος Νικολαΐδης, ώστε να μην αγωνιστούν στον αυριανό (22/02, 17:00) αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, στη Θεσσαλονίκη. Προσθέτει, μάλιστα, ότι δέχθηκαν ψυχολογική πίεση και απειλές.
Ακολουθεί η δημοσίευσή του: «Είναι λυπηρό οι δανεικοί αθλητές του ΠΑΟΚ, που παίζουν στον Φίλιππο, να δέχονται ουσιαστικά «bulling» από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ βάσει προηγούμενης άτυπης προφορικής συμφωνίας (?!?), να μην παίξουν στον μεταξύ μας αγώνα!
Οι δυο βασικοί και καλύτεροι αθλητές του Φιλίππου, αυτή τη στιγμή, Καραγκιοζόπουλος και Νικολαΐδης, με ψυχολογική πίεση και απειλές για την επόμενη σεζόν από πλευράς παράγοντα ή παραγόντων του ΠΑΟΚ, δεν τούς επιτρέπουν να αγωνιστούν και έτσι δεν θα μπορούν να αποδείξουν την αγωνιστική τους αξία.
Είναι λυπηρό φαινόμενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο από πλευράς διοικητικών παραγόντων, και δεν τιμά καθόλου τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υπηρέτησα στα δύσκολα χρόνια του με όλη μου την ψυχή και ως πρώτος αρχηγός του στο χάντμπολ, και φυσικά έπαιζα πάντα αντίπαλος του Φιλίππου.
Δεν νομίζω ότι αρμόζει στους ηθικούς και δεοντολογικούς κανόνες, ούτε στο «ευ-αγωνίζεσθαι» και στην αθλητική αλληλεγγύη.
Επίσης, δεν πιστεύω ότι φοβήθηκαν τον Φίλιππο τόσο πολύ αγωνιστικά, άλλωστε η πορεία του έχει προδιαγραφεί εδώ και καιρό, και ουσιαστικά τώρα που γίνεται προσπάθεια αναδιοργάνωσης διοικητικής, είναι λυπηρό κάποιος/οι παράγοντες χρησιμοποιώντας το όνομα του ΠΑΟΚ με την τεράστια ιστορία του να προκαλεί/ουν αρνητικά συναισθήματα στα δικά τους παιδιά. Ας αφήσουμε τα παιχνίδια να γίνονται εντός γηπέδων!».

*Το greekhandball.com, σεβόμενο την δεοντολογία και δρώντας επαγγελματικά, δημοσιογραφικά, επικοινώνησε με υπεύθυνους του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, με σκοπό να λάβει (και να δημοσιεύσει) την θέση της ομάδας. Οι ίδιοι δεν θέλησαν να προβούν, ακόμα, σε δήλωση, όμως επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν επί του θέματος. Ανεπίσημα, πάντως, υπογραμμίστηκε στην ιστοσελίδα μας: «O κ. Γραμματικόπουλος παραδέχεται την άτυπη, προφορική, συμφωνία, από την αρχή της σεζόν, μεταξύ των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε, απλώς, να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Αντί ο Φίλιππος να μας ευχαριστεί, που τού παραχωρήσαμε δύο παίκτες μας, μάς επιτίθεται; Μάς προκαλεί μεγάλη έκπληξη η στάση τους, περιμένουμε μια συγγνώμη».

No comments