Πάνθηρες: "Βρίσκουμε την κοιτίδα της Πανιώνιας ιδέας στην λάμψη των ματιών, των ανθρώπων του χάντμπολ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάνθηρες: "Βρίσκουμε την κοιτίδα της Πανιώνιας ιδέας στην λάμψη των ματιών, των ανθρώπων του χάντμπολ"


Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, "Πάνθηρες", εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι το άθλημα του χάντμπολ είναι ένα από τα αγνά τμήματα του συλλόγου και εκφράζει την "Πανιώνια ιδέα".
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης το περασμένο Σάββατο (8/2) αγωνίστηκε στο Λουτάκι, κόντρα στον τοπικό Ποσειδώνα, γνωρίζοντας την ήττα με 28-21. Ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί, είναι η παρουσία των φίλων της ομάδας στο γήπεδο, οι οποίοι στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών της, ακόμα και μετά το ανητικό αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση των "Πανθήρων":

"Την στιγμή που πολλά πράγματα στον Σύλλογο μας δημιουργούν απέχθεια, μας απομακρύνουν και η δυσωδία που αποπνέουν μας είναι αφόρητη, βρίσκουμε (ευτυχώς για την ψυχή μας) την κοιτίδα της Πανιώνιας ιδέας στην λάμψη των ματιών, των ανθρώπων του Χάντμπολ.

Λουτράκι, 8 Φλεβάρη. Α2 Χάντμπολ. Εδώ υπάρχει ακόμα ο δικός μας Πανιώνιος. Η ελπίδα παραμένει όσο υπάρχουν ακόμα αγνά κομμάτια του Συλλόγου ζωντανά.

Υ.Γ. Παναγιώτη Κόρμπο είσαι μάγκας.

Υ.Γ.2 Αυτή την Τετάρτη 12.2, στις 21:00, θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της πίτας του Συνδέσμου στο Club. Πάνθηρες και φίλοι (οι πραγματικοί όχι οι όψιμοι), όλοι καλεσμένοι!".

No comments