Οι ομιλίες και οι απονομές κατά την τελετή λήξης της Μεσογειάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι ομιλίες και οι απονομές κατά την τελετή λήξης της Μεσογειάδας



Με την τελετή λήξης και τις απονομές ολοκληρώθηκε η 17η Μεσογειάδα Εφήβων στο ΟΑΚΑ.
Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας, Κώστας Σταματιάδης και ο Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας, Ζόραν Ραντόισιτς.
Όσον αφορά στις απονομές των ατομικών επάθλων, αυτές έκαναν το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής, ο Παναγιώτης Τραϊκόγλου (Διευθυντής Διοργάνωσης), ο Γιάννης Πάχος (Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού), ο Γκι Πετιτζιράρ (Στρατηγικός Σύμβουλος ΟΧΕ), ο Δημήτρης Σταυρακάκης (Πρόεδρος ΕΣΧΑ), ο Δημήτρης Σκάρλος (Πρόεδρος ΣΥΠΧΕ), ο Σοφοκλής Ξυνής (Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή - Χορηγός Διοργάνωσης) και ο Σταμάτης Παπασταμάτης (Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Εταιρείας Γρανιτών - Χορηγός Διοργάνωσης).









Στις ομιλίες της τελετής λήξης ειπώθηκαν τα παρακάτω:

Κώστας Γκαντής (Πρόεδρος ΟΧΕ): «Κύριε Μαυρωτά, κυρίες και κύριοι, ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρεθήκατε στη 17η Μεσογειάδα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιτυχία της διοργάνωσης. Μετά από πολλά χρόνια κρίσης στην Ελλάδα, η Αθήνα με τη στήριξη της πολιτείας κατάφερε και πέτυχε να φέρει στη χώρα μια μεγάλη διοργάνωση και ετοιμαζόμαστε για την μεγαλύτερη το 2021, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Παράλληλα, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος κατάφερε και διεκδίκησε την έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, τα καλύτερα σε όλους και ειδικά στην Εθνική μας. Τα καλύτερα δεν θα αργήσουν να έρθουν».

Γιώργος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για την καταπληκτική εκδήλωση. Η Μεσογειάδα ήταν ένα τεστ για τη μεγάλη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2021 κι ελπίζω να σας δούμε όλους εκεί. Να δώσουμε στο χάντμπολ και στους Έλληνες αθλητές αυτό, που τούς αξίζει. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Ζόραν Ραντόισιτς (Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ): «Κυρίες και κύριοι, είναι χαρά μας, που συμμετείχατε μαζί μας σε αυτή τη διοργάνωση. Χαίρομαι που συναντηθήκαμε όλοι στην 17η Μεσογειάδα. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους αυτούς παίκτες και στους διοργανωτές. Ειδικά, συγχαρητήρια στους χρυσούς νικητές, αλλά και στους διαιτητές και στους παρατηρητές, που συνέβαλαν με την αξία τους σε αυτό το event».

Πηγή: handball.org.gr (ιστοσελίδα ΟΧΕ) 

No comments