Καρανικολόπουλος: «Η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία και ανήκει στους παίκτες μου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρανικολόπουλος: «Η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία και ανήκει στους παίκτες μου»Παιχνίδι ψυχολογίας χαρακτήρισε αυτό με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, στον Βύρωνα (21-28), ο τεχνικός του ΕΣΝ Βριλησσίων, Γιώργος Καρανικολόπουλος, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία, έπειτα από την παραίτηση του Γιώργου Δραγάζη.
Ο ίδιος σχολίασε στο greekhandball.com: «Επρόκειτο για μια σημαντική αναμέτρηση, για εμάς, σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν παιχνίδι ψυχολογίας, αφού προερχόμασταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα, τα δύο στην έδρα μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως, αμυντικά, αλλά και με σωστές επιλογές στην επίθεση, πάρα τα αρκετά άστοχα σουτ και λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Η συγκεκριμένη νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία και ανήκει στους παίκτες μου, καθώς μας φέρνει πιο κοντά στην τετράδα και στον πρώτο στόχο. Οι τερματοφύλακές μας ήταν, ξανά, καθοριστικοί και βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στην ΟΜΑΔΑ και στον αρχηγό Βασίλη Νικολακόπουλο, που δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας σε αυτό το ματς».

No comments