Το ταξίδι-μυστήριο του Πέρος Μιλόσεβιτς.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ταξίδι-μυστήριο του Πέρος Μιλόσεβιτς....


Ο προπονητής της Τιμισοάρα, Πέρο Μιλόσεβιτς, δεν κρύβει την αγάπη του για το τένις και από νωρίς το πρωϊ της Κυριακής, παρακολουθούσε με προσοχή τον αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Τιέμ.
΄΄Είμαι θαυμαστής του Τζόκοβιτς, γνωρίζω την οικογένεια του, είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής και σπουδαίος άνθρωπος ΄΄ μας είπε ο 59χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός, που ήλθε πριν από λίγους μήνες στην Ελλάδα, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού ενώ από παλιά έχει δεσμούς με την χώρα μας, όπου έχει εξάλλου αγωνισθεί ο γιός του, ως αθλητής χάντμπολ, στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Δούκα.
Η σεζόν δεν είναι καλή για την Τιμισοάρα, που έχει καθηλωθεί στην 7η θέση του πρωταθλήματος Ρουμανίας και συνεχίζει να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
΄΄ Είμαι 5 χρόνια εδώ, έχουμε περάσει από διάφορα στάδια, υπήρξαν και δυσκολίες με τα χρήματα, είναι βέβαιο ότι έγιναν και αλλαγές στα πλάνα μας, είχαμε και αποχωρήσεις, ποτέ δεν είναι σταθερά και ίδια τα πράγματα στις ομάδες΄΄ σχολίασε στην, πρωϊνή, κουβέντα μας ο Πέρο Μιλόσεβιτς, ο οποίος πρόσθεσε ότι ΄΄ έμεινε πιστός στην Τιμισοάρα, αν και είχε προτάσεις να πάει αλλού΄΄.
Ρωτήσαμε τον Πέρο, στην κλήση μας από viber, αν έχει μιλήσει και τώρα με άλλη ομάδα.
Τα λόγια του, όπως ακριβώς ακούσθηκαν από τα χείλη του : ΄΄ Εχω συμβόλαιο έως τον Ιούνιο, με την Τιμισοάρα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Με δεσμεύει αυτό το συμβόλαιο. Πάντως, αύριο, θα φύγω για 2 ημέρες στο εξωτερικό. Μη με ρωτάτε που θα πάω...Δεν μπορώ να σας πώ. Θα ταξιδέψω πάντως έξω από την Ρουμανία. Για 2 ημέρες΄΄.
Η εκκρεμότητα που υπάρχει στον Ολυμπιακό, ως προς το θέμα προπονητή αλλά και η αίσθηση ότι υπάρχει εκτίμηση στον πειραϊκό σύλλογο για τον Πέρο Μιλόσεβιτς, μας οδήγησε, στο πλαίσιο της κουβέντας μας, στο ερώτημα ΄΄ αν έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό΄΄.
Η απάντηση του, ήταν ΄΄ όχι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό ΄΄.
Η Τιμισοάρα παίζει απόψε εντός έδρας με την Ποτάϊσσα Τούρντα και ο Μιλόσεβιτς θα φύγει αύριο, για ένα ΄΄ ταξίδι-μυστήριο΄΄....

No comments