Ηλυσιακός: "Δυστυχώς μερικοί δεν σέβονται την προσπάθεια των αθλητών μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ηλυσιακός: "Δυστυχώς μερικοί δεν σέβονται την προσπάθεια των αθλητών μας"


Ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για "εχθρική" διαιτησία και για αλλοίωση αποτελέσματος, στον αγώνα απέναντι στον Πανελλήνιο, εξέδωσε ο Ηλυσιακός. Παράλληλα, η ομάδα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοσή τους, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της, να συνεχίζουν να τη στηρίζουν.Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πανελληνίου πήρε τη νίκη με σκορ 24-23.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Το τμήμα χάντμπολ του Ηλυσιακού Α.Ο. δίνει συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την πολύ καλή απόδοση που είχαν στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τον Πανελλήνιο, αλλά και για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, όμως δυστυχώς μερικοί δεν σέβονται την προσπάθεια τους και κατ' επέκταση τον μεγάλο Σύλλογο μας.

Σαν τμήμα χάντμπολ, καλούμε στους επόμενους αγώνες μας τους φιλάθλους του Ηλυσιακού και τους οργανωμένους οπαδούς μας, να δώσουν δυναμικό παρόν στο γήπεδο και να προστατεύσουν την ομάδα μας από τέτοιου είδους εχθρικές διαιτησίες και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, έτσι ώστε να κερδίσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που δίκαια θα μας αναλογεί σε κάθε αγώνα".

No comments