Παροξυσμός για την εθνική Ολλανδίας, 10000 εισιτήρια έκαναν... φτερά σε 10 ώρες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παροξυσμός για την εθνική Ολλανδίας, 10000 εισιτήρια έκαναν... φτερά σε 10 ώρεςΦρενίτιδα επικρατεί στην Ολλανδία, για την εθνική ομάδα της χώρας, η οποία τον Μάρτιο (28 ή 29), θα υποδεχθεί στο Ρότερνταμ, την Ισπανία στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020. Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τα 10000 "μαγικά χαρτάκια" της αναμέτρησης, εξαφάνιστηκαν σε μόλις 10 ώρες, από την στιγμή της διάθεσής τους.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι το "ριμέικ" του τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Ιαπωνία, στον οποίο οι Ολλανδές κατέκτησαν την πρώτη θέση, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Να σημειωθεί ότι στον ίδιο όμιλο με τις δύο παραπάνω χώρες, μετέχει επίσης και η Εθνική μας ομάδα, η οποία, μέχρι στιγμής, μετράει δύο ήττες απέναντι τους.

Είναι δεδομένο ότι οι 10000 θεατές που θα δώσουν το παρών, θα δημιουργήσουν ένα νέο ρεκόρ, αναφορικά με τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στην Ολλανδία (στο χάντμπολ), ενώ επιπλέον είναι ενδεικτικό της ανάπτυξης που γνωρίζει το άθλημα στην χώρα, την τελευταία δεκαετία.No comments