Οδεύει προς το ΄΄Νίκος Γκάλης΄΄ στο ΟΑΚΑ, ο τελικός ΑΕΚ-Διομήδη Αργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οδεύει προς το ΄΄Νίκος Γκάλης΄΄ στο ΟΑΚΑ, ο τελικός ΑΕΚ-Διομήδη Αργους



Η ΟΧΕ ζήτησε με έγγραφο της από την Διοίκηση του ΟΑΚΑ, να παραχωρηθεί το κλειστό ΄΄Νίκος Γκάλης΄΄ για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Αργους, στις 14 ή 15 Μαρτίου.
Εάν δεχθεί το αίτημα το ΟΑΚΑ, θα είναι η πρώτη φορά μετά από την πραγματοποίηση του τελικού του Τσάλλεντζ Καπ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την  ρουμανική Ποτάϊσα Τούρντα ( 20 Μαίου 2018, πριν από σχεδόν 2 χρόνια δηλαδή ), που θα πραγματοποιηθεί αγώνας χάντμπολ στο ΄΄ Νίκος Γκάλης΄΄.
Στις 14 Μαρτίου, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η συνάντηση ΑΕΚ-Λαύριο, για το πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ, αλλά, αυτό είναι ρευστό, καθώς, δεν έχει ορισθεί ώρα και  δεν αποκλείεται να αλλάξει και ημέρα ( αν και έχει την αξία του το γεγονός ότι και στα δύο ματς παίζει η ΑΕΚ, με κοινό που ταυτίζεται σε ικανό βαθμό ) ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας, με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
Το γεγονός ότι ο τελικός θα διεξαχθεί ανάμεσα σε ομάδες δίχως αντιπαλότητα οπαδών, βάζει στο περιθώριο τυχόν δισταγμούς ενώ και η Πολιτεία, αναμφίβολα, ενδιαφέρεται για την διεξαγωγή των μεγάλων αγώνων ( και ) του χάντμπολ, σε ανάλογα γήπεδα, δοθέντος ότι υπάρχουν τώρα οι συνθήκες ώστε να πραγματοποιηθεί  ένας τελικός Κυπέλλου, στην καλύτερη δυνατή εγκατάσταση της χώρας.
Mε τα τωρινά δεδομένα και ειδικά εφόσον καλυφθεί το ΟΑΚΑ και στο επίπεδο της οικονομικής συμφωνίας, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, οδεύει ήδη προς το ΄΄ Νίκος Γκάλης΄΄.    

No comments