SPOBI: Ένα νέο "εργαλείο" από τον ΣΥΠΧΕ για προπονητές και αθλητές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

SPOBI: Ένα νέο "εργαλείο" από τον ΣΥΠΧΕ για προπονητές και αθλητές


Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος, σε μια προσπάθεια για την αναβάθμιση του αθλήματος, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία “Spobi GmbH”. Μέσω της εφαρμογής “SPOBI”, την οποία ο χρήστης μπορεί να "κατεβάσει" στο κινητό του, δίνεται η δυνατότητα σε παίκτες και προπονητές να οργανώσουν με εύκολο τρόπο τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον ακόλουθο σύνδεσμο :

http://sypxe.gr/wp-content/uploads/2020/01/SPOBI_manual_gr_compressed.pdf

Ακολουθεί η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του ΣΥΠΧΕ:

"Ο ΣΥ.Π.Χ.Ε στα πλαίσια της προσπάθειας για συνεχή αναβάθμιση του έργου των μελών του, ξεκινά συνεργασία με την εταιρεία “Spobi GmbH”, πρωτοπόρο στο χώρο του αθλητισμού και της τεχνολογίας.
Το συγκεκριμένο App ονομάζεται “SPOBI” και το έχει δημιουργήσει η ομάδα του SPOBI (SportsBeingIntelligent), έχει πλήρη εφαρμογή στο άθλημα της χειροσφαίρισης και είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή και αθλούμενου.

Πρόκειται για μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή που μπορεί ο καθένας να “κατεβάσει” εύκολα στο κινητό του. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες με τις οποίες δίνεται η δυνατότητα στον προπονητή, τον αθλητή και στο κάθε σωματείο να οργανώσουν την αθλητική τους δραστηριότητα ώστε να αξιοποιείται πλήρως το δυναμικό κάθε ομάδας. Μέσα από επαγγελματικά εργαλεία που δεν έχουν κόστος, θεωρούμε ότι με το SPOBI ο κάθε προπονητής και αθλητής θα βοηθηθεί για να υπερέχει σε αυτό που κάνει.

Στην συνέχεια θα αποσταλούν προσκλήσεις στα email των μελών μας από την εταιρεία SPOBI για την εφαρμογή".

No comments