Pregame: ΠΑΟΚ- Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ- Διομήδης Άργους



Η αυλαία της δέκατης τρίτης αγωνιστικής της Handball Premier ανοίγει αύριο (24/1, 17:00) με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Διομήδη Άργους, στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης. Η ομάδα του Αλέξη Παπαβασίλη προέρχεται από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι ωστόσο που παρουσίασε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην τέταρη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει δεκαπέντε βαθμούς. Για ακόμα ένα παιχνίδι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ιωαννίδη, Κεσίδη, Πετρίδη και Τσεσμετζίδη.
Ο Διομήδης Άργους δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι αφού μετράει δύο νίκες κόντρα στην Πυλαία, μία για το πρωτάθλημα (εντός έδρας) και μία για το Κύπελλο (εκτός έδρας). Παράλληλα, πήρε τεράστιο πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών, αφού  επικράτησε με μια διαφορά της τάξεως των δέκα γκολ (28-18). Οι "Λύκοι" απέχουν μόλις έναν βαθμό από τον ΠΑΟΚ και είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Θάνος Κωστακίδης ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:
"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες . Όπως είδαμε και στον χθεσινό (22/1) αγώνα κόντρα στην Πυλαία, ο Διομήδης παρουσιάστηκε σκληρός στην άμυνα και επιπλέον έχει καλή ψυχολογία, καθώς "τρέχει" ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Εμείς απο πλευράς μας πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με καθαρό μυαλό στο επιθετικό κομμάτι και διάθεση για μάχες στην άμυνα, ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης".

Από πλευράς "Λύκων", ο Ορφέας Τσάκαλος δήλωσε στο greekhandball.com:
"Γενικά τον πρόγραμμα του Ιανουαρίου ειναι "φορτωμένο". Ο αυριανός (24/1) αγώνας θα είναι το τρίτο παιχνίδι που παίζουμε μέσα σε έξι ημέρες, όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχοντας  καλή ψυχολογία από τις προηγούμενες νίκες. Θα δώσουμε ότι έχουμε, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στην Νεάπολη".

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube.

No comments