Ενημέρωση από τον ΣΥ.Δ.ΧΕ.Β.Ε. για το «Referee Expertise Coach» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενημέρωση από τον ΣΥ.Δ.ΧΕ.Β.Ε. για το «Referee Expertise Coach»Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαιρίσεως Βορείου Ελλάδος (ΣΥ.Δ.ΧΕ.Β.Ε.) δημιούργησε, όπως ενημέρωσε μέσω επιστολής του, μια νέα θέση-λειτουργία του Referee Expertise Coach.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου, το οποίο κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο Σύνδεσμος:
«Το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΧΕ.Β.Ε. αντιλαμβανόμενο την ανάγκη για συνεχή και λεπτομερή επιμόρφωση των νέων στελεχών του, αποφάσισε τη δημιουργία μιας καινούργιας θέσης - λειτουργίας, του Referee Expertise Coach, με στόχο να εμπλουτισθεί με νέους, καταρτισμένους και φιλόδοξους διαιτητές η ελληνική διαιτησία.
Σκοπός της νέας θέσης θα είναι η ανάπτυξη, επιμόρφωση, καθοδήγηση, αλλά και εξέλιξη των νέων διαιτητών του συνδέσμου μας, βάσει των γνώσεων και της εμπειρίας ενός και μοναδικού στελέχους της διαιτησίας του οποίου η γνώση και πορεία κρίνεται αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη.
Υπεύθυνος αυτής της πρωτοποριακής ενέργειας θα είναι ο τέως διεθνής διαιτητής και νυν παρατηρητής κ. Κατσίκης Κωνσταντίνος, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και εμπειρίες του στους νεότερους διαιτητές.
Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και πολλή δουλειά».

No comments