Pregame: Διομήδης Άργους- ΑΕΣΧ Πυλαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους- ΑΕΣΧ Πυλαίας



Το πρώτο από τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών θα δώσουν αύριο (18/1) ο Διομήδης Άργους και η Πυλαία. Οι δύο ομάδες θα διασταυρωθούν και στο Κύπελλο για τη φάση των ημιτελικών. Ο σύλλογος του Άργους, έκανε την... αντεπίθεσή του, από την έλευση του Γιώργου Χαλκίδη και έπειτα, καταφέρνοντας να τερματίσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μετά το τέλος του πρώτου γύρου. Ενόψει της αυριανής (18/1) αναμέτρησης, η συμμετοχή του Γιάννη Χαντέλη είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης δήλωσε στο greekhandball.com:

"Καταρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία. Επίσης να καλωσορίσω τον Νίκο  Λιάπη που από την πρώτη μέρα τον αγκαλιάσαμε και τον βάλαμε γρήγορα στο κλίμα της ομάας. Το Σάββατο (18/1) ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα και  από την τρίτη ημέρα του μήνα η ομάδα δουλεύει ακατάπαυστα για τα σερί παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε ένα δύσκολο έργο καθώς θέλουμε να προχωρήσουμε με νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Πυλαία τρεις φορές σε δέκα μέρες. Ξέρουμε τα θετικά και τα αρνητικά τους και πάμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε τα παιχνίδια."

Η Πυλαία είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς και το έργο της αναμένεται να είναι απαιτητικό στο αυριανό (18/1) παιχνίδι). Θα απουσιάσουν οι Ορφανουδάκης (επαγγελματικοί λόγοι), Παπαγεωργίου (εμπύρετος) και o Κουκμίσης Κωνστανίνος (τραυματισμός στο δάχτυλο του χεριού).

Ο παίκτης της Πυλαίας, Γιάννης Αλατσατιανός ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

"Για μας είναι σημαντικό παιχνίδι καθώς στον πρώτο γύρο είχαμε κακή εικόνα απέναντι στο Διομήδη μέσα στην έδρα μας. Νομίζω η δυναμικότητα των δυο ομάδων είναι στο ίδιο επίπεδο. Το γεγονός ότι θα παίξουμε άλλες δυο φορές με το Άργος σε μικρό χρονικό διάστημα είναι ένα κίνητρο να δείξουμε ότι ανεβαίνουμε επίπεδο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το αυριανό παιχνίδι παρόλο που ο αντίπαλος ενισχύθηκε την μεταγραφική περίοδο σε σχέση με τον πρώτο γύρο και θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό για να πάρουμε τους δυο βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο."


No comments