Pregame: Ιωνικός Ν.Φ.- Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ιωνικός Ν.Φ.- Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή


Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Handball Premier. Η ομάδα του Μάκη Παπακώστα, έκλεισε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ούσα στην ένατη θέση της βαθμολογίας και έχοντας συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς. Από πλευράς γηπεδούχων, οι Χελιώτης και Παπαπούλιος βρίσκονται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας και ενσωματώνονται σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Επιπλέον οι Τσάτσας και Ζαχάρης θα προφυλαχθούν λόγω προβλημάτων μικροτραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Ο τερματοφύλακας του Ιωνικού, Θάνος Συγγάρης ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

"Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και παίζουμε κόντρα σε ένα από τα δύο φαβορί για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Είναι διαφορετικοί οι στόχοι των δύο ομάδων, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν θέλουμε να κερδίσουμε πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα της διακοπής σε κομμάτια που θέλαμε να βελτιώσουμε, αλλά και σε πράγματα που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Σίγουρα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, που είναι ο Ολυμπιακός. Η δυναμική του όμως μας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναμετρηθούμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι να κερδίσουμε πράγματα όπως είναι ο αγωνιστικός ρυθμός, εν όψει των επόμενων δύσκολων παιχνιδιών που στοχεύουμε για να ανέβουμε ψηλότερα στη βαθμολογία."

O Oλυμπιακός μετά από έντεκα αγώνες στη Handball Premier, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, και η μοναδική βαθμολογική του απώλεια ήταν αυτή κόντρα στην ΑΕΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το... δεξί στη νέα χρονιά, σε μια αναμέτρηση που έχουν τον ρόλο του φαβορί. Θα απουσιάσει ο Δημήτρης Τζηράς λόγω τραυματισμού του, ενώ αμφίβολος είναι ο νεοαποκτηθείς Όγκιεν Τζέριτς.
 Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Έχουμε κάνει δυο φιλικά προσπαθώντας να κρατήσουμε αγωνιστικό ρυθμό. Η ομάδα θα έχει νέα πρόσωπα και αυτό πάντα απαιτεί χρόνο προσαρμογής. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν με την ΑΕΚ".

No comments