Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - ΠΑΟΚ



Από δύο διαδοχικές ήττες προέρχονται τόσο ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, όσο και ο ΠΑΟΚ. Οι δυο τους συναντιούνται αύριο (01/02, 18:00), στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να αναμετρηθούν για την 14η αγωνιστική της Handball Premier. Ο Ιωνικός χρειάζεται μια νίκη... ανάσας, αφού βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ ο πέμπτος στην κατάταξη, Δικέφαλος του Βορρά, χρειάζεται τους δύο πόντους, για να ανακάμψει.
Ο αθλητής του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας, Δημήτρης Ζαχάρης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο ματς είναι αρκετά δύσκολο. Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Το θετικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας, αν και η ομάδα μας παρουσιάζει πάντα διαφορετικό πρόσωπο. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω το κακό δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στην Πυλαία και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει μεθοδικά και στοχευμένα σε σημεία του παιχνιδιού μας, σε άμυνα και επίθεση».
Ο τεχνικός, Μάκης Παπακώστας, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Από την άλλη, ο αριστερός εξτρέμ των Θεσσαλονικέων, Γιώργος Παπαβασίλης, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Κατεβαίνουμε στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσουμε τον Ιωνικό. Πρόκειται για μια ομάδα δυνατή, ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια της. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο κιόλας λεπτό, ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς, που έχουμε ανάγκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, έπειτα από την κακή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι».
Απών θα είναι ο Ελευθεριάδης, που έχει υποστεί διάστρεμμα, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι επίσης τραυματίες, Τσεσμετζίδης, Ιωαννίδης, Πετρίδης, Κεσίδης.

No comments