Στην... πόρτα της εξόδου ο πρόεδρος της Βαρντάρ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην... πόρτα της εξόδου ο πρόεδρος της Βαρντάρ


Ο πρόεδρος της Βαρντάρ, Σεργκέι Σαμσονένκο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα , λόγω των  οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος τα τελευταία δύο χρόνια. Η Βαρντάρ μπορεί να κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ την περσινή αγωνιστική σεζόν, ωστόσο δεν έδειξε να λύνεται το ζήτημα που αφορά τα κέρδη της ομάδας.

"Το ντόμινο των εξελίξεων" φαίνεται ότι ξεκίνησε από το ποδοσφαιρικό τμήμα, του οποίου βασικός χρηματοδότης είναι ο Σαμσοσένκο. Ο Ρώσος επιχειρηματίας ανακοίνωσε την παραίτησή του στους παίκτες και στους προπονητές, από την Τουρκία στην οποία βρίσκεται, ενώ για τα μέσα ενημέρωσης της χώρας αυτή η κίνηση αποτελεί ένα προμήνυμα για την αποχώρησή του και από το άθλημα του χάντμπολ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της Βαρντάρ, είχε προαναγγείλει και πάλι την παραίτησή του, τον Απρίλιο του 2019, ωστόσο εν τέλει παρέμεινε στον σύλλογο. Απομένει να μάθουμε αν αυτή τη φορά τα λεγόμενα του θα γίνουν πράξη, έχοντας υπόψιν την οικονομική κρίση που διανύει ο σύλλογος.

No comments