Pregame: Αερωπός Έδεσσας- Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας- Δράμα Bianco Monte


Σε μία αναμέτρηση που αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον στην Έδεσσα, ο τοπικός Αερωπός υποδέχεται την ομάδα της Δράμας. Δυσάρεστα ήταν τελικά τα νέα για τον Πέτρο Κυριακού, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας πριν την διακοπή, κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας. Ο άτυχος αθλητής υπέστη ρήξη χιαστών και μηνίσκου και έτσι θα χάσει όλο υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν. Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη, είναι τέταρτη στη βαθμολογία (σε σύνολο δώδεκα ομάδων), με δεκατέσσερις βαθμούς. Με εξαίρεση τον Κυριακού, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα ενόψει του αυριανού (18/1) αγώνα. Ο Γιάννης Κραλλής δήλωσε στο greekhandball.com:

"Καταρχάς να ευχηθώ σε ολους καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Για το αυριανό παιχνίδι θεωρώ πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η Δράμα είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή διότι εάν δεν δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα, θα βρεθούμε σε δυσάρεστη θέση. Σίγουρα η απουσία του Κυριακού μας έχει επηρεασει αλλά νομίζω πως η ομάδα έχει την ωριμότητα και τους αυτοματισμούς για να αντιμετωπίσει την απουσία του. Πιστεύω πως αν είμαστε σοβαροί σε ολη την διάρκεια του παιχνιδιού θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που το θέλουμε αρκετά για να ξεκινήσουμε με το δεξί τον δεύτερο γύρο."

Η Δράμα από την άλλη πλευρά, τερμάτισε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, στο τέλος του πρώτου μισού της Handball Premier, έχοντας εννιά βαθμούς. Το επερχόμενο παιχνίδι είναι το πρώτο της φετινής αγωνιστικής σεζόν, στο οποίο θα δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες του συλλόγου. Ο παίκτης της ομάδας, Ανέστης Κοβογλανίδης, μας είπε:

"Με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και τους αγώνες των εθνικών ομάδων σε αυτή την διακοπή, δουλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Είναι το πρώτο από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών που έχουμε, με αρκετά ματς εκτός έδρας και με ομάδες που παλεύουν για τους ίδιους στόχους με εμάς. Είναι μια αναμέτρηση στην οποία θα παλέψουμε για την νίκη, για να μας βοηθήσει για την συνέχεια. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους τους αθλητές και χωρίς τραυματισμόυς."


No comments