Pregame: Δούκας - Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δούκας - Φίλιππος Βέροιας

Πηγή φωτογραφίας: pliroforiodotis.gr

Όλα για όλα θα πρέπει να τα «παίξει» ο ουραγός Φίλιππος Βέροιας, με όσες δυνάμεις τού έχουν απομείνει, στο δεύτερο γύρο της Handball Premier, ώστε να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία, γεγονός που δείχνει να είναι, στην παρούσα φάση, εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί. Ο Φίλιππος συναντά αύριο (18/01, 13:00) τον Δούκα, στο ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι, καθώς το «Δαΐς» είναι κατειλημμένο, λόγω εκδηλώσεων. Αυτή τη φορά, η ομάδα της Βέροιας θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα, συνοδό, αλλά και πάλι όχι προπονητή. Το σύνολο του Κώστα Μπούνα, από την άλλη, παρουσιάζεται ασταθές τελευταία, στην απόδοσή του, και καλείται, έτσι, να εμφανιστεί βελτιωμένο.
Ο παίκτης του Δούκα, Ανδρέας Γερουλάνος, επεσήμανε στο greekhandball.com: «Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, χωρίς τραυματισμούς. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας για το 2020, έχουμε δουλέψει αρκετά σε όλο το διάστημα των διακοπών και θέλουμε να ξεκινήσουμε μ' ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Φιλίππου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να συνεχίσουμε την δουλειά για την δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος».
Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έτσι θα παραταχθεί δίχως απουσίες.
Ο αρχηγός του Φιλίππου Βέροιας, Σταύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα θα κατευθύνει τους συμπαίκτες του, αφού η ομάδα δεν έχει τεχνικό, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Eλπίζω να έχουμε υγεία και να μπορέσουμε να... χτυπήσουμε τα παιχνίδια, που είναι στα μέτρα μας. Όλοι μας γνωρίζουμε τα προβλήματα, που υπάρχουν στην ομάδα. Για ακόμη έναν αγώνα, δεν θα έχουμε βοήθεια από προπονητή. Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το ματς, όπως έχουμε συζητήσει και δουλέψει στις προπονήσεις. Κάθε παιχνίδι έχει τον δικό του ρυθμό. 
Για εμάς, οι αναμετρήσεις γίνονται εξαιρετικά δύσκολες, όταν οι αντίπαλοι ξεφεύγουν στο σκορ, γι' αυτό θα πρέπει να περιορίσουμε το φαινόμενο στον δεύτερο γύρο. Ο Δούκας έχει κάνει, τελευταία, «κοιλιά», παρουσιάζεται ασταθής, έχει χάσει από κατώτερες από εκείνον ομάδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολος αντίπαλος. Θα πρέπει να είμαστε, κάθε φορά, συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά και στο τέλος κάθε αναμέτρησης να κάνουμε απολογισμό».
Από τον Φίλιππο αναμένεται να απουσιάσουν ο Παντελίδης για επαγγελματικούς λόγους και ο Τζωρτζίνης λόγω σπουδών.

No comments