Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Φαίακας Κέρκυρας



Κομβικό ματς είναι το αυριανό (18/01, 18:00), στη Νίκαια, τόσο για τον Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic, όσο και για τον Φαίακα Κέρκυρας, καθώς οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, αφού βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι νησιώτες, μάλιστα, προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες.
O αθλητής του Άρη Νικαίας, Στέλιος Ασβεστάς, δήλωσε σχετικά στο greekhandball.com: «Είναι η πρώτη αγωνιστική στον δεύτερο γύρο και χρειαζόμαστε τους δύο βαθμούς. Δουλέψαμε πολύ στη διακοπή του Πρωταθλήματος. Υπάρχουν απουσίες στην ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του Πρωταθλήματος, για το οποίο πρέπει να διανύσουμε μακρύ δρόμο ακόμα».
Αμφίβολοι λόγω τραυματισμών είναι οι Μελετάκος, Γραμματικόπουλος.
Από την άλλη, ο παίκτης των Φαιάκων, Μάνος Κουμαραδέλης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Δουλέψαμε πολύ όλες αυτές τις ημέρες, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το ματς με τον Άρη. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και θεωρώ ότι αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Το ματς πιστεύω πως θα είναι ντέρμπι μέχρι το τέλος και θα το πάρει η ομάδα με τα λιγότερα λάθη και την περισσότερη συγκέντρωση».
Ο Φαίακας πρόκειται να παραταχθεί πλήρης.

No comments