Η Ακαδημία της ΧΑΝΘ έκοψε την πίτα της σε οικογενειακό... κλίμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Ακαδημία της ΧΑΝΘ έκοψε την πίτα της σε οικογενειακό... κλίμα



Η Ακαδημία χάντμπολ της ΧΑΝΘ έκοψε την βασιλόπιτα του συλλόγου, με το φλουρί να "πέφτει" στους γονείς των μικρών αθλητών. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας,Γιώργος Βασιλειάδης, με λόγο που απηύθυνε, έκανε μια ιστορική αναδρομή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα μελλοντικά σχέδια που υπάρχουν. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μικροί και μεγάλοι αθλητές, οι γονείς των παιδιών, προπονητές και μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ, Δημήτρης Καραΐσκος και ο έφορος της ανδρικής ομάδας, Θανάσης Παπαδόπουλος, ο οποίος έκοψε την πίτα.

Η ανάρτηση της ομάδας στην σελίδα της στο facebook:
"Πραγματοποιήθηκε σε ζεστό, οικογενειακό κλίμα η άριστα οργανωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας!

Παρέστησαν αθλητές, γονείς, προπονητές, έφοροι των ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Γιώργος Βασιλειάδης έκανε -συγκινημένος- αναδρομή στο παρελθόν του τμήματος Χειροσφαίρισης της ΧΑΝΘ και παρουσίασε το παρόν και το μέλλον της Ακαδημίας, όπως τη συνεργασία με το Κίελο, το καλοκαιρινό προπονητικό καμπ κ.ά.

Ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσοι στηρίζουν την Ακαδημία: αθλητές, γονείς, παλιοί και νέοι έφοροι και προπονητές.

Την πίτα έκοψε ο έφορος της ανδρικής ομάδας κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε "να έχουμε όλοι την υγεία μας, να χαρούμε πολλές νίκες και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις ήττες που είναι κι αυτές μέσα στη ζωή".

Το φλουρί έπεσε στους γονείς!

Στη συνέχεια οι αθλητές όλων των ομάδων πήραν ατομικές πίτες και στους τυχερούς δόθηκαν δώρα (σακίδιο και βιβλίο).

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ κ. Δημήτρης Καραΐσκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της αδελφότητας και στη δυναμική του τμήματος Χειροσφαίρισης.

Ακολούθως, προσφέρθηκαν σε όλους τους παριστάμενους εδέσματα και χυμοί, ενώ σε όλους τους αθλητές δόθηκαν προπονητικό μπλουζάκι και φούτερ. Όσοι απουσίαζαν θα τα παραλάβουν στην προπόνηση.

Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση, για την οργάνωση και το περιεχόμενο της οποίας συγχαίρουμε θερμά τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Γιώργο Βασιλειάδη και τους άμεσους συνεργάτες του!"





No comments