Για 60 λεπτά παίκτρια γηπέδου η 48χρονη Καλασνίκοβα στην εκτός έδρας νίκη του Σεριφάτου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για 60 λεπτά παίκτρια γηπέδου η 48χρονη Καλασνίκοβα στην εκτός έδρας νίκη του Σεριφάτου



ΓΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ  15-17

Το Σεριφάτο κάνει φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να ανασυγκροτηθεί, μετά τον μηδενισμό του στον αγώνα με την Δόξα Βύρωνος, ώστε να αποφύγει και δεύτερο μηδενισμό και άρα και την αποβολή του από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Γυναικών.
Αυτή την φορά, πήγε στο Ναύπλιο με 9 αθλήτριες και επικράτησε με 17-15 του Πολυνίκη, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχες έμειναν 15 λεπτά δίχως σκορ στο πρώτο μέρος και οι φιλοξενούμενες δεν σημείωσαν γκολ στα 12 τελευταία λεπτά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το Σεριφάτο, ουσιαστικά, είχε 8 αθλήτριες, δοθέντος ότι η Παπανικολάου είναι τραυματίας και δεν μπορούσε να αγωνισθεί ενώ από το 48΄ και έπειτα, ήταν μόλις με 7, μετά την αποβολή της πρώτης σκόρερ του στο ματς ( μαζί με την Αυγέρη ), της Χαλά.
Η 48χρονη προπονήτρια του Σεριφάτου, Ελενα Καλασνίκοβα, αγωνίσθηκε σε όλη την διάρκεια της συνάντησης, ωστόσο, όχι ως τερματοφύλακας, αλλά, σαν παίκτρια γηπέδου, καθώς, αυτό επέβαλλαν οι ανάγκες της ομάδας της

Τα πεντάλεπτα :  2-0, 5-1, 8-3, 9-5, 9-6, 9-8 ( ημίχρονο ), 9-10, 11-12, 12-13, 13-14, 14-17, 15-17.

Στο 48΄ αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη και μπλέ κάρτα η Χαλά του Σεριφάτου, για ακραία αθλητική συμπεριφορά, επειδή, έπειτα από φάουλ που της έγινε, κατευθύνθηκε προς τον αντίπαλο πάγκο και  κλώτσησε την κόλλα προς την γραμματεία ( Σ.Σ. δεν χτύπησε κανείς, ωστόσο, η κόλλα πέρασε πολύ κοντά από την γραμματεία ). Αυτά αναφέρονται στο φύλλο αγώνα.
Το δελτίο της Χαλά κρατήθηκε.
Επίσης, στο 35΄ αποχώρησε από το γήπεδο η Ζ.Μαυρογιάννη, για προσωπικούς λόγους, όπως ανέφερε.

Διαιτητές : Ψύλλος-Μπράμου


ΓΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ : Λουμπαρδιά, Θεοδωροπούλου, Σταθοπούλου, Βορριά, Τζάγια, Ασημακοπούλου, Μαστορίκου, Ζ.Μαυρογιάννη, Κατσιγιάννη 5, Χερίμ, Παπαδοπούλου 1, Γκοράρι 7, Ε.Μαυρογιάννη 2, Καραμαούδα.

ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ :  Καλασνίκοβα, Πουμπουλίδου, Ρούπα, Παπανικολάου, Χαλά 6, Ρώση 4, Αυγέρη 6, Νικολοπούλου 1, Μελισσουργού. 

No comments