Δηλώσεις Βακάλη, Κωστοπούλου για την πρόκριση του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις Βακάλη, Κωστοπούλου για την πρόκριση του ΠΑΟΚ



Τα μέλη της ομάδας του  ΠΑΟΚ, παρά την πρόκριση (31-24) στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών, δεν έμειναν ικανοποιημένα από την σημερινή (21/01) παρουσία του συνόλου στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας. 
Ο βοηθός προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, Γιώργος Βακάλης, σχολίασε μιλώντας στο γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ: «Το ζητούμενο ήταν να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Παρ' όλα αυτά, δεν είμαστε εντελώς ευχαριστημένοι, διότι κάναμε λάθη, στα οποία δεν έχουμε συνηθίσει. Είναι, ωστόσο, πολύ σημαντικό το γεγονός πως θα έχουμε, ξανά, παρουσία σ' έναν τελικό και θα επιχειρήσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο, που κατακτήσαμε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Τα παιχνίδια τελειώνουν, όταν σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής και αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Μάς δόθηκε, πάντως, το περιθώριο να δοκιμάσουμε κάποια στοιχεία. Ένας ημιτελικός Κυπέλλου αποτελεί, πάντα, μία σημαντική αναμέτρηση και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα.
Όσον αφορά σε τυχόν επιλογή αντιπάλου, δεν έχουμε στο μυαλό μας το άλλο ματς (σ.σ. Βέροια 2017-Νέα Ιωνία). Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και όταν έρθει εκείνη η στιγμή τότε θα αφοσιωθούμε στην αντιμετώπιση συγκεκριμένης ομάδας».
Από την άλλη, η αθλήτρια των Θεσσαλονικέων, Αθηνά Κωστοπούλου, τόνισε απαντώντας, επίσης, σε ερωτήσεις του γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτή την πρόκριση. Βέβαια, ριψοκινδυνέψαμε αρκετά και δεν είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένες από την απόδοσή μας. Μετράει, όμως, το αποτέλεσμα, το οποίο είναι θετικό.
Σχετικά με το άλλο ματς, ας περάσει ο καλύτερος, ώστε να έχουμε έναν πολύ δυνατό τελικό Κυπέλλου.
Θα συναντήσουμε την Αναγέννηση Άρτας, ξανά, στο Πρωτάθλημα, στις 28/01, εκτός έδρας και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτερες απ' ό, τι σήμερα, για να κατακτήσουμε τους δύο πόντους».

No comments