Pregame: ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας



H AEK, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει ιδανικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κόντρα στην Πυλαία, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί αύριο (21/12, 18:00), στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια, προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τον πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα. Η "Ένωση", είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Hanball Premier και έχει στόχους το έντεκα στα έντεκα αλλά και μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Ο παίκτης της ΑΕΚ, Μάλικ Χόγκας που λόγω τραυματισμού στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Παίξαμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια (σ.σ. κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) και τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Πυλαία, στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα. Η Πυλαία είναι μια ομάδα η οποία κάνει μια καλή πορεία. Εμείς δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα δούμε αυτή την αναμέτρηση πολύ σοβαρά όπως κάναμε και σε όλες τις προηγούμενες. Πρέπει να παίξουμε το χάντμπολ μας και να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για φέτος και θα αγωνιστούμε για τον κόσμο αλλά και για εμάς, για να τελειώσουμε τη χρονιά με ωραίο τρόπο.

Η Πυλαία, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, κερδίζοντας τον Φαίακα Κέρκυρας, ενώ την περασμένη αγωνιστική, γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Άρη Νίκαιας. Η ομάδα του Πάνου Γούσιου βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες. Από το αυριανό (21/12) παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Μπάμπης Ανανιάδης, Βασίλης Καβουσανάκης και Ανδρέας Ορφανουδάκης.

O παίκτης της Πυλαίας, Δημήτρης Παπαγεωργίου είπε στο greekhandball.com:
"Κλείνει μια πολύ απαιτητική σειρά αγώνων για εμάς με το πιο δύσκολο παιχνίδι βάσει δυναμικής του αντιπάλου. Κατεβαίνουμε στην Αθήνα γνωρίζοντας ότι δεν είμαστε το φαβορί.  Είμαστε νεανική ομάδα και τέτοιοι αγώνες μας δίνουν έξτρα κίνητρο για να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σοβαροί. Μετά το παιχνίδι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό του πρώτου γύρου και να δούμε που βρισκόμαστε."

No comments