Pregame: Διομήδης Άργους - Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους - Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή



Από τέσσερις διαδοχικές νίκες προέρχεται ο Διομήδης Άργους, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο (21/12, 19:00), εντός έδρας, τον Ολυμπιακό, που έχει ηττηθεί μονάχα από την ΑΕΚ, στο Πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι είναι, βεβαίως, το φαβορί του αγώνα.
Ο παίκτης του Διομήδη, Λούκα Ντάσεβιτς, τόνισε στο greekhandball.com: «Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό έρχεται έπειτα από την σημαντική νίκη μας με αντίπαλο τον Δούκα και θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γι' αυτή την επιτυχία. Ο Διομήδης εξελίσσεται μέρα με τη μέρα και έχει περιθώριο για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Αύριο, θα πρέπει να ευχαριστηθούμε το ματς απέναντι στους τωρινούς Πρωταθλητές. Την τρέχουσα σεζόν, η ομάδα τους διαθέτει διεθνείς παίκτες και κάποιους άλλους με εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο. Γι' αυτό, θα πρέπει να παρακινήσουμε τους νεαρούς αθλητές μας, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε ό, τι καλύτερο έχουμε και να πιστέψουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους μας στο γήπεδο, με σκοπό να μας υποστηρίξουν και να γίνουν ο όγδοος παίκτης μας».
Ο Μάνθος είχε δεχθεί χτύπημα στο μετατάρσιο και θα εξαρτηθεί από το πώς θα κυλήσει η αναμέτρηση, εάν θα αγωνιστεί.
Από την άλλη, ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά. Αγωνιζόμαστε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, με κόσμο. Παρ όλα αυτά, είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε σοβαροί και με υψηλό κίνητρο μπροστά σε κοινό, που αγαπάει το χάντμπολ και πάντα ανάμεσά τους βρίσκονται και δικοί μας φίλαθλοι».
Απών για τους Ερυθρόλευκους θα είναι ο τραυματίας, Καρβάτσκι.

No comments