Αλλάζει η Μίκρα και το ΄΄Σπίτι του Χαντμπολ΄΄ γίνεται ΄΄ Παλατάκι΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλλάζει η Μίκρα και το ΄΄Σπίτι του Χαντμπολ΄΄ γίνεται ΄΄ Παλατάκι΄΄



Αλλάζει όψη το ΄΄ Σπίτι του Χαντμπολ ΄΄  στη Μίκρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com   
Οι παρεμβάσεις που έχουν ξεκινήσει από τη νέα διοίκηση του ΕΑΚΘ ( στην οποία μετέχουν με ενεργό ρόλο δύο δραστήριοι και φιλοπρόοδοι άνθρωποι του χαντμπολ, ο Δημήτρης Χασεκίδης και ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής, που έχουν ήδη αναλάβει επίπονες και ουσιαστικές πρωτοβουλίες, δυστυχώς, για τα αυτονόητα.. ), έφεραν την αγορά του μηχανήματος καθαρισμού του τεραίν στο κλειστό της Μίκρας, όπως είχαμε αποκαλύψει, ωστόσο, έπεται και συνέχεια, πέρα από την προσθήκη προσωπικού καθαριότητας.
Αγοράσθηκαν ολοκαίνουριες χειροκίνητες ηλεκτρικές σκούπες για να ενισχυθεί η διαδικασία καθαρισμού του τεραίν ενώ τακτοποιείται και το ζήτημα του ηλεκτροφωτισμού, που είναι ελλιπής σήμερα αλλά είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει πάντα και από όλους η κατάλληλη διαχείριση, οπότε χρειάζεται και η ανάλογη προσοχή.
Επίσης, θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε, σύντομα, να βελτιωθεί και ο ηλεκτρονικός πίνακας του κλειστού, ως προς την λειτουργικότητα του και το σημαντικότερο, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται από την διοίκηση του ΕΑΚΘ ( για την ακρίβεια, από τον πανταχού παρόντα κ.Χασεκίδη και τον σύμβουλο της ΟΧΕ κ. Βιολιτζή ), είναι ότι προετοιμάζεται αλλαγή του τάραφλεξ που είναι το ίδιο από το ...2004.
Προς αυτή την κατεύθυνση, συνεργάζονται αρμονικά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η ΟΧΕ.
Το τάραφλεξ, σε κάθε περίπτωση θα αντικατασταθεί, ακόμα και εάν χρειασθεί να αναλάβει το κόστος το ΕΑΚΘ.
Η σχετική δαπάνη εκτιμάται ότι  αφορά ποσό που προσεγγίζει τις 50.000 ευρώ.
Και κάτι ακόμα επίσης σημαντικό : Προετοιμάζεται σειρά παρεμβάσεων για την πιο ασφαλή προσβασιμότητα στο κλειστό ενώ είναι σχεδόν έτοιμη μελέτη για την δημιουργία γηπέδων μπιτς χαντμπολ στον εξωτερικό χώρο.
Ευχάριστα νέα για το χαντμπολ, τόσο ως προς την ουσία, όσο και σε ότι αφορά την εικόνα του.



Νίκος Δελαγραμμάτικας             


No comments