Σύμπλευση Δούκα και ΑΟ Πολιτείας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σύμπλευση Δούκα και ΑΟ ΠολιτείαςΜνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Δούκα και του ΑΟ Πολιτείας, αφού τα δύο σωματεία αποφάσισαν να συμπλεύσουν με σκοπό την προώθηση του αθλήματος του χάντμπολ στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, αλλά και την αμοιβαία αρωγή σε όλα τα επίπεδα, κυρίως σ' εκείνο των τμημάτων υποδομής, ούτως ώστε να αναδειχθούν ταλέντα.
Ο αναπληρωτής γενικός αρχηγός του Δούκα, Κωνσταντίνος Αλεξίου, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων: «Ο ΑΣΕΔ πιστός και συνεπής στη διαδρομή του στα 40 χρόνια ιστορίας του, δεν θα μπορούσε να μην κάνει κι αυτό το βήμα, να συνεχίσει την προσφορά του στην ανάπτυξη του ελληνικού χάντμπολ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μεταξύ της ομάδας μας και του ΑΟ Πολιτείας θα υπάρξει ένα πλαίσιο συνεργασίας, το οποίο αποτυπώθηκε και μέσα από το μνημόνιο που υπογράψαμε με τη διοίκηση του συλλόγου. Πρόκειται για μια πολύ θετική κίνηση, η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη ταλέντων και την αγωνιστική εξέλιξη των μικρών αθλητών που έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με το χάντμπολ, μέσα από κοινές δράσεις».
Συμπλήρωσε, ακόμα: «Το συγκεκριμένο πρότζεκτ προέκυψε έπειτα από συνεχείς επαφές, που είχαμε με του ανθρώπους της Πολιτείας (Δήμο και Σωματείο), στις οποίες διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης. Το οργανωτικό πλάνο το τρέξαμε μαζί και με τον Γιώργο Σαΐτη, τους τελευταίους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, γι' αυτό νιώθω διπλά ικανοποιημένος, που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις επαφές και να υπογράψουμε το μνημόνιο. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, για να τιμήσουμε τη μνήμη του και να συνεχίσουμε το έργο του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Πολιτείας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην δουλειά που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΣΕΔ. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας και να βοηθήσουμε σε όλα τα επίπεδα».
Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του ΑΟ Πολιτείας, Γιώργος Μαράτος τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τον χαντμπολικό Δούκα. Είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε μέσα από αυτή την κοινή συνεργασία να προκύψει μια θετική εξέλιξη στο άθλημα, στις μικρές ηλικίες. Ελπίζουμε για το καλύτερο».

No comments