Ο... ξεχωριστός Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο... ξεχωριστός Φαίακας Κέρκυρας




Οργάνωση υψηλών προδιαγραφών έχει πετύχει ο Φαίακας Κέρκυρας, που, παράλληλα, απολαμβάνει την στήριξη ολόκληρου του νησιού, το οποίο έχει καταφέρει να συσπειρώσει.



Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, το γεγονός πως οι Φαίακες έχουν 71 χορηγούς, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κοινωνία της Κέρκυρας στέκεται στο πλευρό της ομάδας και συμβάλλει έμπρακτα στις προσπάθειές της. Μεταξύ αυτών των χορηγών, συμπεριλαμβάνονται 5 εστιατόρια, από τα καλύτερα, όπως τονίζεται, του νησιού και αυτά είναι, κατά κύριο λόγο, που φροντίζουν για την διατροφή των αθλητών. Παράλληλα, παίκτες των Κερκυραίων... μοιράζονται σε 10 διαμερίσματα, που η ομάδα έχει εξασφαλίσει για εκείνους. Χορηγοί έχουν, βεβαίως, βρεθεί και για τις μετακινήσεις του Φαίακα, ο οποίος έχει, έτσι, τακτοποιημένα τα θέματα που αφορούν στα πούλμαν και στα κόστη για τα καύσιμα.
Όσο για το πού γυμνάζονται οι αθλητές, όταν δεν προπονούνται στο γήπεδο; Ο τεχνικός, Νίκος Ριγανάς, ο οποίος επιχειρεί να εφαρμόσει γερμανικό μοντέλο οργάνωσης, που τού είναι γνωστό από την θητεία του ως παίκτης στην ευρωπαϊκή χώρα, παρέχει το δικό του γυμναστήριο για τις ανάγκες της ομάδας. Στα παραπάνω, προστίθεται ότι ο Φαίακας έχει εγγυημένα έσοδα, πριν από την έναρξη της σεζόν, ώστε να φαίνεται συνεπής στις πληρωμές προς το τμήμα.



Όλα αυτά, όμως, δεν μπορούν να έχουν συνέχεια, χωρίς την Ακαδημία, στην οποία οι Φαίακες επίσης έχουν δώσει ιδιαίτερα έμφαση, για την ανάπτυξή της. Συγκεκριμένα, έχουν επενδύσει σε αυτήν με σκοπό να δημιουργήσουν μια δεξαμενή, η οποία, στην περίπτωση που οι νεαροί αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το νησί για σπουδές, θα τροφοδοτεί σωματεία της πρώτης κατηγορίας του ανδρικού χάντμπολ. Το ιδανικό, ωστόσο, για τον Φαίακα είναι όλα αυτά τα παιδιά να είναι διαθέσιμα για την πρώτη ομάδα.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Τάσος Τσαμουρίδης, που πρόσφατα υπέστη ρήξη χιαστών και χρησιμοποιεί ακόμα πατερίτσες, βρίσκεται στη γενέτειρά του, την Κοζάνη και θα επιστρέψει στο νησί του Ιονίου μετά από την Πρωτοχρονιά, ώστε να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.   

No comments