500 συμμετοχές συμπλήρωσε ο Στ. Παπαδόπουλος, που μίλησε στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

500 συμμετοχές συμπλήρωσε ο Στ. Παπαδόπουλος, που μίλησε στο greekhandball.com







Απόλυτος ρέκορντμαν του Φιλίππου Βέροιας, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο, είναι ο Σταύρος Παπαδόπουλος, που συμπλήρωσε σήμερα (14/12) 500 συμμετοχές (!) με την φανέλα της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο αρχηγός του Φιλίππου, Παπαδόπουλος, ανήκει στο σωματείο από το 1995. Με άλλα λόγια, 24 ολόκληρα χρόνια! Είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας της Ημαθίας, από την οποία δεν έχει φύγει ποτέ και μαζί της έχει ζήσει τα πάντα.
Ο αρχηγός του Φιλίππου, που εκτάκτως ήταν παίκτης-προπονητής σήμερα, στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Διομήδη Άργους, μίλησε στο greekhandball.com για τις συμμετοχές του, τον σημερινό ιδιαίτερο ρόλο του και το ματς. Σημειώνεται, πάντως, πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την ευθύνη της καθοδήγησης, καθώς και κατά την περασμένη σεζόν, και πάλι με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, εκτός έδρας όμως, είχε πράξει το ίδιο.
Όσον αφορά στις συμμετοχές, σχολίασε: «Για εμένα ο Φίλιππος ήταν τα πάντα στον αθλητισμό. Όσες φορές και αν σκέφτηκα να πάω σε άλλη ομάδα, δεν μπορούσα να πάρω την απόφαση, γιατί πάντα ήθελα να φοράω το σήμα του Φιλίππου στο στήθος μου. Ευχαριστώ όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, διοικητικούς, συμπαίκτες, προπονητές, για την στήριξη, που μου προσέφεραν. Πιο πολύ, όμως, ευχαριστώ τους φιλάθλους, που με επιβράβευσαν και με ενθάρρυναν εκατοντάδες φορές με το χειροκρότημά τους. Θα πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από τα νεαρά παιδιά της ομάδας μας, για να κάνουμε την τελική προσπάθεια παραμονής του Φιλίππου στη μεγάλη κατηγορία. Θα είναι το καλύτερο δώρο για εμένα τώρα που είμαι στην δύση της καριέρας μου».



Σχετικά με τον ιδιαίτερο ρόλο του στο σημερινό παιχνίδι, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Δεν ήταν εύκολο. Σίγουρα χρειαζόμασταν στον πάγκο κάποιον που θα είχε καθαρό μυαλό. Είχαμε μιλήσει πριν από το ματς τόσο με τον Καραγκιοζόπουλο (σ.σ. έδινε οδηγίες από τον πάγκο και συντόνιζε την ομάδα, καθώς ήταν τραυματίας), όσο και με τα υπόλοιπα παιδιά, ώστε να έχουμε ένα πλάνο και να παρουσιαστούμε σοβαροί. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως είχαμε συνηθίσει έως τώρα. Γίναμε μια γροθιά. Στο τέλος, σηκώσαμε κεφάλι και είπαμε πως χάσαμε από δικά μας λάθη. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, χωρίς προπονητή και με πολλές απουσίες, ακόμα και βασικών παικτών».
Όσο για την συνέχεια, τόνισε: «Είναι δύσκολο το γεγονός πως το καράβι είναι ακυβέρνητο. Δυστυχώς, η ομάδα δεν προλαβαίνει να βρει άμεσα αντικαταστάτη του κ. Σαράφη. Ελπίζω να βρεθεί ο διάδοχος μέσα στις επόμενες ημέρες και να εμφανιστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί στον δεύτερο γύρο».
Σχολιάζοντας την αναμέτρηση, ο 40χρονος αθλητής είπε στο greekhandball.com: «Ο Διομήδης δείχνει να πατάει καλά και να είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, εμείς ανατρέψαμε, σε πολύ μεγάλο βαθμό, τα προγνωστικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν κοντά στο σκορ και παίζοντας, παράλληλα, πολύ καλή άμυνα. Διαχειριστήκαμε τις αλλαγές και τα τάιμ άουτ. Δέκα λεπτά πριν από την λήξη, πιέσαμε μήπως τυχόν φέρναμε το ματς στα ίσα, αλλά δυστυχώς δυο - τρία χαμένα τετ α τετ από την πλευρά μας δεν μας επέτρεψαν να απειλήσουμε περισσότερο. Ο αντίπαλος σκόραρε στις αντεπιθέσεις, έπειτα από τα τετ α τετ και η διαφορά αυξήθηκε. Το αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει την εικόνα μας. Παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε κατάθεση ψυχής».

No comments