Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic


Η Πυλαία υποδέχεται τον Άρη Νίκαιας, για την δέκατη αγωνιστική της Handball Premier. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας και στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019 στο "σπίτι" τους, θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Πάνου Γούσιου, θα παραταχθεί χωρίς τους  Κωνσταντίνο Κουκμίση και Ανδρέα Ορφανουδάκη, λόγω προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.
Ο Αντώνης Μέτσης, παίκτης της Πυλαίας είπε στο greekhandball.com :

"Η αναμέτρηση κόντρα στον Άρη Νίκαιας είναι πολύ σημαντική για εμάς, στην προσπάθειά μας να "κλείσουμε" τον πρώτο γύρο όσο καλύτερα γίνεται. Θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί για τη νίκη αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Ο αντίπαλός μας είναι επικίνδυνος και θα έρθει για να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για το θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι άμα παρουσιαστούμε σοβαροί, θα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς και θα μας δοθεί η ώθηση να δουλέψουμε περισσότερο μέσα στις γιορτές. Στόχος μας είναι να κάνουμε έναν ακόμα καλύτερο δεύτερο γύρο."

Ο Άρης Νίκαιας έχει δύσκολη αποστολή στην σημερινή (15/12) αναμέτρηση. Η ομάδα της Νίκαιας έχει ανάγκη τους δύο βαθμούς, με σκοπό να πάρει βαθμολογική... ανάσα ενόψει συνέχειας. Την περασμένη αγωνιστική οι παίκτες του Τάκη Μελετάκου γώρισαν -εντός προγράμματος- ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Παναγιώτης Αθανασίου δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ενώ ο Αλέξανδρος Χαραλάμπους είναι αμφίβολος.

Ο παίκτης του Άρη Νίκαιας, Κώστας Μιμίκος, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Έιναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πολύ. Μέσα στη βδομάδα δουλέψαμε πολύ πάνω στα λάθη μας. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και όποιος τον θέλει πιο πολύ και είναι για εξήντα λεπτά πιο συγκεντρωμένος θα κερδίσει. Πρέπει πρώτα να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά στην άμυνα καθώς η Πυλαία έχει τρεις από τους πρώτους σκόρερς του πρωταθλήματος."

No comments